Декларация на мюсюлманите в Република България


Гост

/ #30 ?????

2012-06-25 15:03

Нещо май на никой не му прави впечатление някой интересни неща от началото на акциите на
ДАНС. Първо при акциите на Данс проверяван и по първоначални данни обвинен баше сириеца Муафак ал Асаад който е женен за помакиня от Сърница. В момента при окончателния обвинителен акт него вече го няма в обвиняемите лица????? Всички ние си спомняме неговите "емисионерски" странства по нашата Розова долина, тогава пак започнаха разследвания срещу него за регистрирани...нерегистрирани ислямски фондации за връзките му с шейх Сюрея.....и нещо пак нещата се потулиха в крайна сметка!!!
Неговото име пак се появи в медиите в края на миналата година когото се оказа, че е арестуван забележете не от кого да е а от Сирийските служби за сигурност и с "малката помощ" на българския консул и с "голямата упоритост" на жена му той е "освободен". Оставям размислите за вас.....?????
Друг интересен момент от целия този цирк е мълчанието на ДПС и Главно мюфтииство/които са взаимно свързани/. И други съфорумци също акцентират на възможния политически сценарии на този казус. Не е тайна, че единствените политически изгоди от сплашването на тези хора ще са закаляването на електората на ДПС . Но какви са политическите цели зад тези скалъпени обвинение едва ли някога ще разберем истината, в тази държава в която все още тези силови разузнавателни служби имат водеща роля???????