Подписка срещу узаконяването на скандалните "архонти".


Гост

/ #114

2012-06-24 17:08

Представе те си следната напълно возможна ситуация-Бизнесменът поръчал рекламата за колбаси по телевизията ...тая с репликата - "Дядо Попе мезеш ли?" .... и по този начин обидил всички които спазват чинно постите, да си плати където трябва и да стане архонт?
А лекцията "Нравственост и духовност" много от свещенниците са я пропуснали в Духовната Академия.Или въобще не са разбрали огромната разлика между тези две категории?

Когато преди години за два дни се събориха над 50 православни храма в Косово от албанските ектремисти президентът ни историк по професия и много от духовниците вероятно са си легнали в леглата спокойни-понеже за тези престъпления прочетох в чужди сайтове-нулева активност и от държавата и от богословите и от светия синод.И сега когато на практика почнаха да получавот дарение за хиляди левове станаха активни.Крайно време е нашите богослови да вземат нещата в свои ръце ,да създадът НЕОБХОДИМЕТЕ правила, за да се опази Православие БГ, защото гордостта на свещенниците им пречи.