За сградата на Математическа гимназия - Варна

Е.Николова
Гост

/ #28

2012-04-11 18:12

Госпожо Директор на ОУ "Захари Стоянов",
Много съм възмутена от отправеното ви искане-жалба на вашите родители/подписали на 50-60% без да знаят или не точно информирани за текста ,който подписват/.На същата тази жалба ,получихте отговор -становище от Ощина Варна,който ЕСТЕСТВЕНО не ви хареса ,  защото във вашата жалба имаше само възмутителни клевети и неверни думи изписани.

???ДОКОГА? Госпожо  КОЛЕВА, ВИЕ СТЕ ДИРЕКТОР-НО, КАКЪВ ?????

МНОГО ЧЕСТО ТВЪРДИТЕ,ЧЕ СИ ВЪРШИТЕ РАБОТАТА С ЛЮБОВ КЪМ ДЕЦАТА,КЪДЕ ВИ ОСТАНА ЛЮБОВТА ,ДОБРИЯ ТОН И ВЪЗПИТАНИЕТО???????

ГОСПОДА  УПРАВЛЯВАЩИ. ВИЕ СТЕ ОТГОВОРНИ, НЕ МОЖЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ НИКОЙ ДА НЕ СЕ ЗАМИСЛИ ЗА ОЦЕНКА  НА РАБОТАТА НА ТАЗИ ДИРЕКТОРКА.  НА  ВСИЧКИ НАС -ГРАЖДАНИ НА ГР.ВАРНА СА ИЗВЕСТНИ ОТ ГОДИНИ НЕЙНИТЕ НЕКОРЕКТНИ, НЕЕТИЧНИ, НЕМОРАЛНИ И НОПРОФЕСИОНАЛНИ   МЕТОДИ  НА РАБОТА.

НЕ МОЖЕ ДА  СЕ ТВЪРДИ , ЧЕ ЗАХАРИ Е КВАРТАЛНО УЧИЛИЩЕ -30%ОТ УЧЕНИЦИТЕ СА НА ВИНИЦА,А  ТАМ УЧИЛИЩЕТО Е С МАЛОМЕРНИ  ПАРАЛЕЛКИ; 20%НА ЧАЙКА /не забравяйте че деца от квартала учат и в Раковски/ ;30% от целия град и 20% ОТ БРИЗ И ВИЛНИ ЗОНИ .

МАТЕМАТИЧЕСКА  ГИМНАЗИЯ СИ Е В СОБСТВЕНАТА СГРАДА И ТОВА ВИЕ МНОГО ДОБРЕ ГО ЗНАЕТЕ , НЕ МОЖЕ ДА ГОНИТЕ СОБСТВЕНИКА , ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ЗА СВОИТЕ ДЕЙСТВИЯ  Г-ЖО ДИРЕКТОР -НАЕМАТЕЛ .




Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...