Да_подкрепим_Илко


Гост

/ #191 Да не заемаме страна, а да се замислим!

2012-03-04 20:55

Не познавам никого от участниците в тази ужасна драма. По принцип и аз бях склонна да защитя Илко, ако всичко беше наистина така, както е описано в медиите. Обаче и аз си задавам доста от въпросите, които си задават и приятелите на Марио. Разбирам всички да са били на пода, трима да са се нахвърлили върху Илко и той в цялата "битка" да е намушкал без да иска Марио. В такъв случай бих казала, че трите момчета са основно виновни. Обаче тук се замислям: ако е било така, то Илко определено трябва да има някакви наранявания, а на него нищо му няма. Другите двама са според очевидци целите в синини. Не искам да обвинявам никого, но мисля, че и тези които защитават Илко на са съвсем прави. Само разследването (Дано да няма грешки и субективни мнения там) ще покаже какво е станало във фаталната нощ. Но да не се заблуждаваме и от това, че Илко не пие и не пуши, а другите са били пияни. Кой от Вас не се е напивал през студентските си години? Всички големи светци се оказаха. И по това ли се съди кой е добър и кой лош - който не пие е добър, който пие зъл! Така ли? Освен това се знае, че двете момчета не са били алкохолици, които всяка вечер са обикаляли по заведенията. Просто са се забавлявали във фаталната нощ.

Нека не обвиняваме никого, нека не съдим никого и да не се влияем от медиите, а просто да се опитаме да разсъдим нормално и да се оттеглим от интернет-пространството, като оставим следователите да си свършат работата. Дано по-скоро повече факти излезнат наяве.

Нека Марио почива в мир. Много ми е тъжно за него и семейството му. Това е жестока травма. Бъдете силни! Аз без да го познавам виждам, че той е бил много добър човек.