Аз не искам бежанци в България!


Гост

/ #462

2016-10-29 13:57

 Ето още инфо за нашествениците. Да не забравяме, че се настаняват на места, където местното население е в пъти по-малко от тях. Значи е асимилация или не, И защо не се връщат българите. Създадоха се всички условия да се прогони местното население, живяло с векове по тези места, а сега се водят друговерци. Танче, какво ще коментираш? Всичко е О.К. Да:)))

''и в ямболско се вдигат на протест срещу мигрантите, които ще настаняват региона.
В село Бояново протестът започна да се оформа още в 9 сутринта, а хората обявиха, че не искат там да бъде изграден бежански лагер, каквото са плановете на властите:
„Основните причини за протеста, под наслов "БОЯНОВО ЗА БЪЛГАРИТЕ! БЕЖАНЦИТЕ ВЪН!" e информацията, че в изоставените казарми до селото, в палатки и фургони, ще бъдат заселени повече от 2 000 мигранти. В Бояново живеят 700 души, предимно възрастни хора, което означава, че ще се превърнат в малцинство в собствената си родина – България“, заявиха организаторите във „Фейсбук“.
Към обяд в протеста се включиха около 1000 жители на Бояново и хора от различни селища в страната:
„Няма никаква гаранция, че охраната на този център ще е достатъчна, за да се справи. Щом успяват да минат през границата, която се охранява, не смятам, че за тях ще е проблем да прескочат една ограда и да направят това, което искат. Камерите също не смятам, че могат да помогнат по някакъв начин", категоричен е един от организаторите, цитиран от БНР.''