ПРОТИВ строеж на частна спортна зала в училищния двор на 68 СОУ


Гост

/ #13

2016-10-28 17:15

''волейболистът Владимир Николов.'' какъв е тоя волейболист, лице на алчните паразити, които се чудят как да използват хората, децата и да правят лесни пари, защото, ако е в училището, няма да има нужда да плащат за реклама - с толкова много деца и родители, които според тях, са богаташи, лесно ще имат клиенти за своите печалбарски намерения.

От 20 г живея в Канада и там такова нещо не се наблюдава. Напротив, държавната собственост е неприкосновенна. Дворовете на ущата са големи и са за игра на децата. В някои уща има басейни, които за безплатни, както за децата, така и за родителите им, а и за хората в квартала. Как се получи така, че в ''дивия Запад" има много повече соц.придобивки и грижа за населението, отколкото в България от последните 26 г? 

Аз лично се познавам с Ники Обрешков, или внука на големия учен? Много свестен човек и не вярвам той да е щастлив от това, което става  в ущето с името на дядо му. Позор и инициаторите на проекта да се съдят. Не се налапаха алчните грешки на природата, та посягат и на децата ни...Срам