Митрополит Николай - пред църковен съд

СМИСЛИЦИ ...!

/ #931 Re: БЕЗСМИСЛИЦИ ли? Кой каза?

2016-10-28 16:55

#930: -  """... избягване на разни безсмислици ... """

 "...нали не си представяте Негово Светейшество да седне и пред уважаемия Синод да прочете 883 коментара..." ЛИ?

Представяме си, че синодалните старци СА ГРАМОТНИ (или поне полу-. Нали затова парашутираха Н.М.С. за владика, че бил по-висшист от други, достойни, ИСТИНСКИ МОНАСИ, а не ... мУтра за мИтра? АКАДЕМИК, с Магнаура в подчинение!).

Че всяка машинописка или стажантка знае как да принтира (КОМПАКТИРАНИ чрез лесно форматиране) 15-тина петнайсетина брошурки да им се раздадат предварително да са наясно владиците Народът какво си мисли за Н.В.П. Никола Методиев. (А и за някои средновековни доктрини, защо не?. Ако са наистина мъдреци няма да им навреди)

От които брошурки Негово Светейшество няма нужда да се уморява да прочете повече от петнайсетина минути коментари, които ТОЙ ЛИЧНО СИ Е ПОДБРАЛ И БЕЛЯЗАЛ като от по-съществено значение както за Казуса, така и за Църквата като цяло, за БП.

[(Ако изобщо се стигне до заседание, до съд - както БНТ изнесе, никой Казус никога не се е гледал, нито решавал, те там нито приемат, нито предават за по-лесно, като няма кой да им потърси сметка. Крият се като ...Кръстник/Маф...)]

Подписката не бива да се "подобрява" от анонимни ЦЕНЗОРИ. (Видовден!)