Петиция за Златото на България


Гост

/ #61

2016-10-26 15:53

Българската нация е застрашена от тотално унищожение! НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ СЕ НАМАЛЯВА СЪС СРЕДНО 220 (ИЛИ ПОВЕЧЕ) ДУШИ НА ДЕНОНОЩИЕ! „Тази истина ни поставя на 1-ВО МЯСТО по изчезване на населението в света”, заяви Проф. Петър Иванов от Центъра за демографска политика. Ситуацията е още по-катастрофална, когато се отнася конкретно за етническите Българи! Според изчисления на ЦРУ към месец юли 2014-та г., населението на България е било около 6,7 милиона; Проф. Иванов заяви през ануари 2014-та г., че етническите Българи са 4,7 милиона. През 1989 г. населението на България беше около 9,1 милиона.
---
„За спасението на България от демографската катастрофа са необходими по 4 млрд. лева (2,23 млрд. Щатски долари) годишно”.
~ Проф. Петър Иванов от Центъра за демографска политика
---
„България е една от най-богатите на златни залежи държави. По данни от 2010 г. има 20 хил. тона прогнозни запаси от злато оценени на 1 ТРИЛИОН и 100 милиарда Щатски долара! Oсвен това страната притежава в недрата си залежи от 123 типа ценни изкопаеми, сред които платиноиди и сребро”!
~ Проф. Вълко Гергелчев
---
Конституция на Република България:
Чл. 15:
Република България осигурява опазването и възпроизводството на околната среда, поддържането и разнообразието на живата природа и разумното използване на природните богатства и ресурсите на страната.
Чл. 18:
(1) Подземните богатства, крайбрежната плажна ивица, републиканските пътища, както и водите, горите и парковете с национално значение, природните и археологическите резервати, определени със закон, са изключителна държавна собственост.
(6) Държавните имоти се стопанисват и управляват в интерес на гражданите и на обществото.
Чл. 59:
(1) Защитата на отечеството е дълг и чест за всеки български гражданин. Измяната и предателството към отечеството са най-тежки престъпления и се наказват с цялата строгост на закона.