За незабавната оставка на Министър Петър Москов


Гост

/ #299

2016-07-23 22:21

Ето за това: СПЕЦИАЛНО ДО И ЗА МИНИСТЪР Д-Р МОСКОВ
От 28.12.2015г влизе в сила идеята на д-р Москов за плащане на Здравната каса пропуснатите вноски за здравно осигуряване от 3 на 5 години!
Не уважаеми не ами омразни д-ре Москов, ще си позволя от името на всички безработни и бедни българи да Ви благодаря за рождественския и новогодишен подарък макар, че можеше като Доган да го направите и мааалко по на време!
Най-малко и аз като бивш социалдемократ съм очаквал от Вас подобен нечовешки ход. Не случайно подчертавам социалдемократ макар и бивш ако беше жив Вашия баща социалдемократа Москов, щяхте ли да предприемете подобно действие и не мислите ли, че сте позор за паметта на Вашия баща (мога да използвам и по-тежки думи, но точно заради баща Ви се въздържам)?
Г-н Москов, бюрото по труда ако пропуснеш един подпис и компютъра те отхвърля и вече не се водиш на отчет, а и имаш право на нова регистрация след 6 месеца точно по тази причина аз и много като мене въобще не се регистрираме в това бюро и не ходим да се подписваме като някакви домашни арестанти. Обеден съм обаче, че Вие си давате сметка колко повече може да са безработните у нас в БГ заедно с регистрираните, давате си навярно сметка и че числото на безработицата е много пъти намалено! Сигурно си давате сметка и че смъртността от липса на медицинска помощ ще бъде в края на следващата година няколко пъти увеличена! В този контекст ми идва да Ви попитам Вие за кой план работите и ако мислите, че плана за унищожение на българския род народ и държава е от теорията на конспирацията то и Вие сте доказателството, че той съществува! Докторе, Вие масон ли сте или просто така си работите за интересите на свръх богатите?
Ние безработните не сме биле цял живот безработни и много от нас са плащали здравни осигуровки години на ред без да сме ползвали каквато и да било здравна помощ и по времето на соца и след него. Въпроса са ми е какво става с парите които сме внасяли в Здравната каса без да сме ползвали през годините каквато и да било медицинска помощ, за какво се използват те и не е ли редно да ни се върнат? И ако не, не Ви ли прилича това най-малкото на рекет?
Много ми е интересно какво ще стане ако започнем да водим дела за тези пари и какво ще стане ако след смъртта на някой бедняк някой по заможен негов роднина заведе дело срещу Вас като първопричина за неговата смърт? Докторе Москов, аз съм с микроинфаркт и за малко да не ме приемат в болницата във Варна заради тези здравни и можеше и да съм умрял кой знае, сега обаче съм здрав и даже се чувствам достатъчно силен за да мога ако се случат някакви граждански по сериозни размирици такива като теб да ги душа с голи ръце! В окр.болница във Варна баща ми с 40 г. трудов стаж го приемаха два часа след инсулт и вече не е между нас - нямало линейка да го закарат до съседната сграда!!!
Във Хипократовата клетва в която вероятно и Вие сте се клел сигурно са пропуснали да вметнат две изречения в които да се казва, че вие лекарите нямате право да вземате участие в геноцид към народа към който ако не греша и Вие принадлежите!
С не уважение и много омраза:
Атанас Атанасов
28.12.2015г.
Варна