За незабавната оставка на Министър Петър Москов
Гост |
/ #2992016-07-23 22:21Ето за това: СПЕЦИАЛНО ДО И ЗА МИНИСТЪР Д-Р МОСКОВ От 28.12.2015г влизе в сила идеята на д-р Москов за плащане на Здравната каса пропуснатите вноски за здравно осигуряване от 3 на 5 години! Не уважаеми не ами омразни д-ре Москов, ще си позволя от името на всички безработни и бедни българи да Ви благодаря за рождественския и новогодишен подарък макар, че можеше като Доган да го направите и мааалко по на време! Най-малко и аз като бивш социалдемократ съм очаквал от Вас подобен нечовешки ход. Не случайно подчертавам социалдемократ макар и бивш ако беше жив Вашия баща социалдемократа Москов, щяхте ли да предприемете подобно действие и не мислите ли, че сте позор за паметта на Вашия баща (мога да използвам и по-тежки думи, но точно заради баща Ви се въздържам)? Г-н Москов, бюрото по труда ако пропуснеш един подпис и компютъра те отхвърля и вече не се водиш на отчет, а и имаш право на нова регистрация след 6 месеца точно по тази причина аз и много като мене въобще не се регистрираме в това бюро и не ходим да се подписваме като някакви домашни арестанти. Обеден съм обаче, че Вие си давате сметка колко повече може да са безработните у нас в БГ заедно с регистрираните, давате си навярно сметка и че числото на безработицата е много пъти намалено! Сигурно си давате сметка и че смъртността от липса на медицинска помощ ще бъде в края на следващата година няколко пъти увеличена! В този контекст ми идва да Ви попитам Вие за кой план работите и ако мислите, че плана за унищожение на българския род народ и държава е от теорията на конспирацията то и Вие сте доказателството, че той съществува! Докторе, Вие масон ли сте или просто така си работите за интересите на свръх богатите? Ние безработните не сме биле цял живот безработни и много от нас са плащали здравни осигуровки години на ред без да сме ползвали каквато и да било здравна помощ и по времето на соца и след него. Въпроса са ми е какво става с парите които сме внасяли в Здравната каса без да сме ползвали през годините каквато и да било медицинска помощ, за какво се използват те и не е ли редно да ни се върнат? И ако не, не Ви ли прилича това най-малкото на рекет? Много ми е интересно какво ще стане ако започнем да водим дела за тези пари и какво ще стане ако след смъртта на някой бедняк някой по заможен негов роднина заведе дело срещу Вас като първопричина за неговата смърт? Докторе Москов, аз съм с микроинфаркт и за малко да не ме приемат в болницата във Варна заради тези здравни и можеше и да съм умрял кой знае, сега обаче съм здрав и даже се чувствам достатъчно силен за да мога ако се случат някакви граждански по сериозни размирици такива като теб да ги душа с голи ръце! В окр.болница във Варна баща ми с 40 г. трудов стаж го приемаха два часа след инсулт и вече не е между нас - нямало линейка да го закарат до съседната сграда!!! Във Хипократовата клетва в която вероятно и Вие сте се клел сигурно са пропуснали да вметнат две изречения в които да се казва, че вие лекарите нямате право да вземате участие в геноцид към народа към който ако не греша и Вие принадлежите! С не уважение и много омраза: Атанас Атанасов 28.12.2015г. Варна |
|
За максимална ефективна присъда за Габриела Сашова и Красимир Георгиев, и за законодателни промени, предвиждащи по-тежки наказания за престъпления, извършени срещу животни!
Импийчмънт на Румен Радев
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
Финансиране на кастрационна програма на национално ниво, контрол по ЗЗЖ,ЗВМД,НК325б
Отворено писмо против ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО религиозно обучение
ПЕТИЦИЯ В ПОДКРЕПА НА ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК КАТО КУЛТУРНО-ИСТОРИЧЕСКИ ОБЕКТ С ОБРАЗОВАТЕЛНО-ПОЗНАВАТЕЛНА СТОЙНОСТ ОТ НАЦИОНАЛНО ЗНАЧЕНИЕ
Има ли нещо, което искате да промените?
Промяната не се случва, ако мълчите. Авторът на тази петиция се изправи и предприе действия. Ще направите ли същото? Стартирайте социално движение, като създадете петиция.
Стартирайте собствена петицияДруги петиции, които може да Ви интересуват
НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА НАТАЛИЯ КИСЕЛОВА
3866 Създадено: 2025-06-02
Петиция за забрана на партия „Възраждане“
1759 Създадено: 2025-06-04
Петиция за достойно заплащане на медицински работници
1630 Създадено: 2025-05-30
ПЕТИЦИЯ за правата на работещите в детските градини на Република България
2910 Създадено: 2025-05-21
Йоана Богомилова беше дете, не статистика – НЕ на престъпната тишина в МБАЛ Шумен!
586 Създадено: 2025-06-02
Преименуване летище Граф Игнатиево на Капитан Димитър Списаревски
3572 Създадено: 2020-12-21
Закони за чиста енергия без сеч на гори и унищожение на ценни земи
3049 Създадено: 2025-05-20
ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА НАЦИОНАЛЕН РЕФЕРЕНДУМ ОТНОСНО ВЪВЕЖДАНЕТО НА ЕВРОТО В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2026 Г.
2223 Създадено: 2025-05-10
Да спасим една българска майка да не бъде екстрадирана в САЩ
991 Създадено: 2025-05-28
Подписка за спешни мерки срещу агресивното поведение на Аделина в Сапарева баня!
272 Създадено: 2025-06-05
ПЕТИЦИЯ ПРОТИВ връчването на присъдената Голямата Славейкова награда за лирика за 2025 г.
272 Създадено: 2025-06-04
Петиция за изграждане на околовръстен път на Кърджали
504 Създадено: 2025-05-27
Петиция за задължително присъствие на квалифицирано медицинско лице в дискотеките
4538 Създадено: 2025-05-26
ПЕТИЦИЯ Да спасим дърветата на Габрово!
143 Създадено: 2025-06-04
За запазване на домовете в село Плана.
459 Създадено: 2025-05-26
За разследване антибългарската дейност на Христо Грозев
108 Създадено: 2025-06-01
Петиция за справедлива организация на червената зона в КвАРТал
91 Създадено: 2025-06-04
Подписка за ОТСТРАНЯВАНЕТО на Румен Радев от поста Президент на РБългария
9627 Създадено: 2022-08-10
Петиция за забрана управлението на електрически тротинетки, е-мотори, мотопеди, АТВ и е-колела от лица под 18 години
1638 Създадено: 2025-05-05
Бъдеще за децата и лица с увреждания
588 Създадено: 2025-05-12