Против забраната за къмпингуването


Гост

/ #281

2016-03-13 21:49

В отговор защо съм подписал ще прикача просто моят и-мейл към който и да стои зад адреса даден за обратна връзка към проектозакона:

Уважаеми законоправещи,

С този проектозакон за жалост подчертахте за пореден път лобистката природа на българската политика. Поздравления! На фона на  гласувани и приети преди доста години в развити страни като Испания например закони за събаряне на хотели и комплекси построени в разрез със законодателството и с елементарната логика на градоустройство и екология - вие гласувате... това.
Също така на фона на милионите незаконни сметища в покрайнините на всяко едно населено място както и в стотици резервати и нац. паркове в нашата и ВАШАТА родина, в родината на нашите деца. Смятате ли наистина, че някой ще приеме на сериозно бивакуването (извършвано обикновено от хора обичащи българската природа - каквито Вие очевидно не сте) като реална еко-заплаха?
Не смятате ли, че един законопроект, налагащ стриктни санкции за фирмите и хората замърсяващи природата, който да създаде РЕАЛЕН стимул както и РЕАЛНА институционна и логистична рамка за подаване и отреагиране на съответните сигнали не е ТОВА, от което малко закъснялото цивилизоване на българина в общуването му с околната среда НАИСТИНА има нужда?
Много се надявам Вашият проект да е поне способ за наливане на пари в българския туризъм и икономика (а не поредното обслужване на нечии определени интереси). Ако това е така, то как би било - за разнообразие - да потърсите  способ, който да е по-малко късоглед и по-устойчив във времето, и който НАИСТИНА да е в услуга на българската природа - и като резултат от това - и на българския туризъм?

Пожелавам Ви чиста съвест и здрав сън.
К. Георгиев