ЗАКРИВАНЕ НА АМЕРИКАНСКИТЕ БАЗИ И ЧУЖДИТЕ КОНЦЕСИИ...И...


Гост

/ #31

2016-01-04 07:34

Надявам се, вие, които правите тази подписка, да бъдете и вдъхновители - вождове на българския народ, който или спи, или чака някой да го поведе. положението е очевидно нетърпимо. Предатели като турската етническа партия още от създаването си са започнали безкръвно, чрез нашите управляващи айдуци да подготвят завладяването на цяла южна България от Турция. За голямо съжаление един турски шпионин, остана ненаказан за най - тежкото престъпление към държавата - държавна измяна.
Вдигнете народа, използвайте методите на борисов за окупация на Софийския Университет и други държавни учреждения , пърформънси по улиците, без да ви интересува движението на пътните транспортни , средства. чупете колите им както те счупиха прозорците на автобуса. Направете това, което те правеха , за да видят дали е било правилно.
САМО ТАКА ЩЕ СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ. ДРУГ ИЗХОД НЯМА, А И НЕ НИ ОСТАВИХА.   Тези тарикати се возят не с автобуси, а с хеликоптери, коли за милиони,  а  за кефа си  си купиха фалок.   НАШАТА АРМИЯ НЯМА ВОЕННИ САМОЛЕТИ, А ТЕ ПОТЪНАЛИ В ЛУКС   И РАЗКОШ И С НЕПРЕКЪСНАРО  УВЕЛИЧЕНИЕ  НА ЗАПЛАТИТЕ   СИ , С 13 ЗАПЛАТА.  НЕ СА СЕ ПРЕУМОРИЛИ. НА ГОДИНА ПОЧИВАТ ПО 3 - 4 ПЪТИ ПО 25 ДНИ. КЪДЕ ГО ИМА ТОВА? УПРАВЛЯВАЩИ И ДЕПУТАТИ СА НАЙ - ГОЛЕМИТЕ ХАЙЛАЗИ В БЪЛГАРИЯ. ТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ И ХЛЯБА БЪЛГАРСКИ.