ПРОТИВ законовото избиване на здрави животни в приюти, ферми , зоопаркове


Гост

/ #69

2015-12-01 18:48



  • 1 кг шарено свинско месо (врат)
  • 4 бр. големи глави лук
  • 300 г кашкавал
  • 220 г майонеза
  • сол, черен пипер и магданоз
  • 1/2 ч.ч. сухо червено вино




НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Месото се нарязва на тънки пържоли и се овкусява с подправки на вкус. Лукът се нарязва на шайби. Кашкавалът се настъргва. В тавичка, намазана с мазнина, се нареждат пържолите, които се намазват с майонеза. Отгоре се нареждат шайбите лук и пак се намазва с майонеза. Поръсват се обилно с кашкавал. Налива се в тавичката 1/2 ч.ч. вино. Пекат се 30 минути на 200 С и още 15 минути на 160 С.