ПРОТИВ законовото избиване на здрави животни в приюти, ферми , зоопаркове


Гост

#51

2015-12-01 17:18

НЕ на насилието над животни!

Гост

#52

2015-12-01 17:40

Всяко същество на земята има право на живот колкото нас...

Гост

#53

2015-12-01 18:06

Tova ne e normalno??? Kakva e taq durjava taq Fandukova neshto e izperkala togava da uzakonqt i izbivaneto na hora napravo che ima mnogo nenujni otrepki ochevidno s golemi akuli!!!! Selqnduri mrusni susipaha gorkata durjava!!! Na letishteto i tova e maham se ot taq izmet v nai skoro vreme

Гост

#54 Re: Re:

2015-12-01 18:07

#45: - Re:  

 Bravo!!!

Ясен Гечев

#55 Хъ

2015-12-01 18:13

Ебе ми се.


Гост

#56

2015-12-01 18:15

Защото е чудовищно да се избиват животни без да имат шанс да се защитят,само от позиция на по силния....
Ас

#57 Ухааа

2015-12-01 18:18

Долу прането на класета по Коледа!!!!


Гост

#58

2015-12-01 18:22

Слава на ГЕРБ !!!


Гост

#59

2015-12-01 18:25

Това е лудост, която не би трябвало нормален човек да го прави и мисли
Ас

#60

2015-12-01 18:26

Така де - долу клането на прасета по Коледа.


Гост

#61

2015-12-01 18:27

Никой няма право над живота даден свисше!
трезвеник

#62 Хи-хи

2015-12-01 18:27

Хо-хо, май четирилапковците усещат, че сладкият им бизнес вече е пред закономерния си конец :D


Гост

#63

2015-12-01 18:30

Гитлер капут!


Гост

#64

2015-12-01 18:32

Кой ша спаси таз нещастна пумичка?


Гост

#65

2015-12-01 18:34

Кур за ЕС
Ама голем


Гост

#66

2015-12-01 18:37

Май фейвърит патен знаг

Диетолог

#67

2015-12-01 18:40

Обичам прасенца заклани живи; закланите мъртви не са толкуз вкусни.


Гост

#68

2015-12-01 18:41

Твърдо против законовото избиване на здрави животни в приюти, ферми , зоопаркове като напълно нехуманен акт, който не може и не трябва да бъде толериран!!!

Гост

#69

2015-12-01 18:48



  • 1 кг шарено свинско месо (врат)
  • 4 бр. големи глави лук
  • 300 г кашкавал
  • 220 г майонеза
  • сол, черен пипер и магданоз
  • 1/2 ч.ч. сухо червено вино




НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Месото се нарязва на тънки пържоли и се овкусява с подправки на вкус. Лукът се нарязва на шайби. Кашкавалът се настъргва. В тавичка, намазана с мазнина, се нареждат пържолите, които се намазват с майонеза. Отгоре се нареждат шайбите лук и пак се намазва с майонеза. Поръсват се обилно с кашкавал. Налива се в тавичката 1/2 ч.ч. вино. Пекат се 30 минути на 200 С и още 15 минути на 160 С.


Гост

#70

2015-12-01 18:50

Много се надявам да променим съдбата ,на животните!!!Надявам се да няма убити животни в приютите ,надявам се да не видим повече тази грозна и ужасяваща гледка,купчините от труповете на одраните норки .....!!!!!

Гост

#71

2015-12-01 18:52



  • 4-5 бр. свински пържолки
  • 1/3 ч.ч. олио (може и зехтин)
  • 1 с.л. мед
  • 1-2 с.л. лимонов сок (може и оцет - 1 с.л. )
  • 1 с.л. горчица
  • тъмен соев сос
  • 1/2 ч.ч. вино (може и бира)
  • черен пипер, чубрица




НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ

Пържолите се измиват хубаво. Маринатата се приготвя като се смесят всички продукти за нея, като е желателно първо да са меда, олиото и лимоновия сок. Бърка се до разтваряне на меда. Ако се сложи и соевия сос, няма да може да видите дали меда се е разтопил. Добавяте и останалите продукти и се бърка до хомогенна смес. Ако харесвате или не някоя от съставките, може да я увеличите или намалите. Умишлено не съм писала сол, защото соевия сос е доста солен.

С така приготвената марината се намазват хубаво пържолите и се слагат в съд с капак в хладилника да престоят 1 час, може и повече. Остатъка от маринатата се излива в съда върху наредените пържоли.

След това се нареждат в подмазнена тава, налива се малко вода и се покриват с фолио. Може да се залеят и с маринатата, в която са престояли. Пекат се на 200С градуса около 1 час под фолио. След това фолиото се маха и се допича още 15-20 минути.

* Получават се много крехки и сочни свински пържоли - като пилешко месо.
* Количеството на продуктите е ориентировъчно и е събирано от различни рецепти.


Гост

#72

2015-12-01 18:55

Подписах петицията,защото съм против избиването на здрави животни,където и да е.

Гост

#73

2015-12-01 18:57

немое така се тепат невадни доши4ки


Гост

#74

2015-12-01 18:59

Някой да лапа?


Гост

#75

2015-12-01 19:01

Така се пази природата: