Награждаване на българските граничари от Средец


Гост

/ #2511

2015-10-19 17:28

Дадох своя глас в подкрепа на петицията, защото:
1. Съм български гражданин, който е избрал да остане в своята родина, да се труди и да отглежда и възпитава децата като нейни добри граждани.
2. Искам да живея в мирно общество без страх от издевателства на чужди граждани, без насаждане на чужди за мен ценности и религия.
3. България е държава с източно-православна християнска официална религия. Родителите ми са кръстени в нея, аз, съпругът ми и децата ми. Уважавам и спазвам християнските ценности и обичаи.
4. И не на последно място - баща ми преди много години е защитавал нашата граница. Възпитана съм в дух на патриотизъм и нетърпимост към нарушителите на суверенната ни граница и закони. Смятам се за достоен български гражданин, който заслужава да бъдат зачитани правата ми на такъв.
5. Всеки, дръзнал да нахлуе незаконно на територията на нашата родина, се явява мой личен враг и заплаха за добруването на семейството ми. Който иска да бъде приет с мир - да почука на вратата ни и да поиска разрешение да влезе. И, ако му бъде позволено, е добре дошъл, ако ли не - е престъпник и крадец!