Награждаване на българските граничари от Средец


Гост

/ #1765

2015-10-17 06:03

Тези момчета ТРЯБВА да бъдат наградени, тъй като са изпълнили клетвата си да защитават родината си. А, освен това, вдъхнаха, най-малкото, надежда за положителна промяна в целия народ...
Подписах петицията:
Защото дори малките действия, ако са навременни, могат да доведат до големи промени.
Защото искам моята родина България да остане светска държава и да бъде "чистата и свята република" на Левски и Ботев .
Защото съм против толерастията и мултикултурализма, които предават без съпротива Европа (а и Америка, всъщност) на ислямистите. Но мултикулташките лидери продължават лицемерно да твърдят, че го правят "в името на европейските ценности"...
Защото има времена, в които невземането на отношение е равносилно на предателство към човечеството. Такива, като сегашното време.
Защото НИКОГА няма да се примиря с наглостта, безочието, лъжите, подлостта и безпардонната нетолерантност на вулгарните примитивни ислямски зомбита, които ни "налазиха" и които разбират само от силов отпор.
И защото съм се ЗАКЛЕЛА пред себе си да се боря, ако е нужно, до последната си капка кръв и до последния си дъх (а, ако е възможно - и след смъртта :)) срещу безпрецедентния опит на монополите и олигархията да увековечат господството си и да наложат на целия свят "1984" на Оруел.