За Сваляне на Имунитета на Волен Сидеров


Гост

/ #266

2015-10-12 11:03

По време на Втората световна война имахме едно чудовище, властващо в Германия, което искаше "чиста раса", смърт на хората които го дразнят и които обвиняваше за това, че животът му е бил мизерен. Милиони човешки животи бяха отнети за да се задоволи психопатския каприз на този звяр и поддръжниците му.
В България живеят 7 милиона души - българи, турци, цигани и др. България винаги е била държава на кръстопът и през нея са минавали различни представители, на различни етноси. Не можеш да имаш чиста раса в свят, който постоянно е в движение. А България е част от този свят, искат или не някои назадничави хора.
Чрез постоянните си проповеди призоваващи към омраза и унищожение на хора, родени и израстанли тук /включително и българи/, Сидеров отдавна е забравил каква е същността на това да си избранник на народа, народен представител - не да представляваш глутницата си от омразници и тези които ти ближат задника. Трябва да те е грижа за целият ти народ! Волен Сидеров не е народен представител. Той не заслужава този имунитет, нито неговите поддръжници! Нацизма/фашизма е забранен в много държави, особено в такива явни форми, като тази на партия "Атака"! Да се снеме имунитетът на това чудовище е малко! Да върви в Русия!!! И той и тези като него!




Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...