ИСКАМЕ СПРАВЕДЛИВО НАКАЗАНИЕ ЗА УБИЙЦИТЕ НА БЕЗЗАЩИТНИ ЖИВОТНИ


Гост

/ #82

2015-10-02 22:37

Подписах тази петиция, защото:
1. Никой няма правото да отнема живот за да подхрани долното си и гнусно его(с извинение за грубите ми изразни средства)
2. Защото единственото същество,което убива за удоволствие....това е ``великото``същество наречено човек(жалко,че намам по-мънички букви на клавиатурата за да напиша с тях думата човек)
3. Защото считам,че подобни прояви са дълбоко скрит и опасен психологически проблем не само на личността извършила дадено извратено деяние,но и на цялото човешко общество,което с бездействието си именно,подкрепя такива хора и постъпки.
4. Защото съм убедена,че за да е справедливо...убиеца....по пътя на елементарната човешка логика...също би трябвало да бъде убит.
5. Защото не искам децата да растат в дни на насилие,ежедневно показвано по медиите, да свикват с такива грозни и отвратителни картини...респективно на това...те самите да се превръщат подсъзнателно в тапири и непукисти и после да искаме от тях да се борят за един по-добър свят.
6. Защото всяко живо същество носи душица и своята емоция...за разлика от нас хората...
7. Защото съм убедена,че ние самите сме виновни за така създалата се ситуация в България...визирам основно безпризорните и никому виновни животинки...поради безотговорното ни отношение към тях. Например в Швеция няма приюти за кучета,няма бездомни такива по улиците,няма домове за сираци...защо ли? Защото имат законодателство!!!