Аз не искам бежанци в България!


Гост

/ #189

2015-09-29 07:52

Има предсказание на Ванга, че през 2032г. югоизточна част от БГ - почти цялата Странджа, ще се отцепи по мирен път.

Ето това е началото - като ги връщат от различни краища на Европа, нашите тикви ще ги населват в обезлюдени села и след 15 години арабско-циганска репродукция ще се случи предсказаното.

Реалната цел на Европедалите е да отпуснем парче територия за буферна зона, като ще се реши и проблема с Турска АЕЦ на Резово.

Освен това как ще се различават емигранти от България в Европа, които начално идват извън БГ, от тези които са с БГ произход? Ще се връщат хуманно и правно вилнеещите из Европа мангали и балкански гангстери пак тука...да си им берем гайлето...Все пак те там крадат,мамят,просят и шиткат, но пускат доста преводи насам...това е доста внос на капитали а за Европа е сив износ...

Но с петиция нищо не се постига - мисли се преди да се приватизира и разпродаде ДЪРЖАВА, на чужди "партньори"....

Единствения изход от 25 години чуждестранна прикрита инвазия и очевиден геноцид е исторически прилаган на много места и тук...но се започва от самата нация по примера на Моисей...само че нямаме пустиня и време да чакаме 40 години...

ТОЗИ път трябва да е бързо и окончателно, като не трябва да се оставят живи бъдещи реститути и национални предатели, които да лаят срещу правото ни на държавност и самоуправление...Който харесва западната система и Световен Ред- добре отишъл там! Тука лагерно концентриране и третиране!