Аз не искам бежанци в България!

Марчела

/ #100

2015-09-26 14:44

Това, което се случва е ужасно и страшно. Многохилядна мюсюлманска напаст превзема Европа. Това не са хора, които търят помощ и желаят да се интегрират, това са хора дошли да превземат Стария континент под наставлението на религиозните си водачи. На вички е ясно, че на тези хора им е платено да дойдат тук и под маската на "бежанци, бягащи от войната" използват хуманността на еропейците и чувството на състрадание на християните, за да проникнат по начин, по който нито една войска със същата цел няма да може да го направи. Целта е ясна- да се наложи исляма, първо в Европа, после в останалия свят. Долните европолитици, заслепени от наложените им от разни болни мозъци "европейски ценности", "толерантност", "хуманност",  "мултикултуризъм" и прочие подобна бълвоч, обричат собствените си народи на неминуема гибел. Още не стъпили на европейска земя и тези ислямски твари започнаха да рушат граници, да мърсят навсякъде откъдето минат, да нападат полицаи, да хвърлят храна и вода дадена им от милосърдните християни, започнаха да си налагат собствени правила и да изискват от европейците да се събразяват с тях. Докога продажните политици ще си затварят очите за опсността?

Да, има хора, които наистина бягат от ужаса на войната, но защо не бягат в страните, с които споделят обща религия и култура? Защо изискват човечност и хуманност само от европейските народи? Ислямската религия не споделя ли същите общочовешки ценности? Къде е толерантността и хуманизма на богатите ислямски държави? Защо не помогнат на себеподобните си?

Този лицемерен, продажен, унищожителен за цяла Европа европарламент трябва или да вземе адекватни мерки за спиране на нашествието, или да се саморазпусне. Докато не е станало късно и самите хора трябва да се вдигнем на бунт, за да запазим себе си, децата си, вярата си, националността си, културата си и моралните си устои, за да не ни наложат след време чужди.

Срамота за липсата на воля у нашите политици да защитят националните ни интереси. Срамота, че имаме неадекватното чучело, носещото титлата "български президент", което продължава да говори небивалици под диктовката на американските си господари и да неглижира опасността за народа ни. Срам ме е, че имаме такъв президент! Срамота за Българската национална телевизия, която лицемерно продължава да пропагандира за разбиране и съпричастност към съдбата на "бежанците", а в същото време позволи в национален ефир една мюсюлманка да заяви, че "ислямът е единствената религия".

Евала на Виктор Орбан и останалите източноевропейски политици, които осъзнават реалната опасност пред Европа и с твърда ръка защитиха националите си интереси. Жалко, че няма кой да защити интересите на България и българския народ!