Аз не искам бежанци в България!


Гост

/ #95

2015-09-26 13:49

Joana Rubin

ЙОАНА РУБИН ПРОТЕСТИРА СРЕЩУ БЕЖАНЦИТЕ В ЕВРОПА,
ПРЕДУПРЕЖДАВА И ЧАКА НОВИ РЕШЕНИЯ
/ Приятели мои, може да преведете този текст на различни езици и да ги поместите тук или да ми ги изпратите на лични. Благодаря ви предварително!/

- бежанците да се върнат по родните места или в ислямски държави
- украинските граждани да се приемат без визи в Европа

Европейският Съюз, без да се усети, си вкара вълк в кошарата!
Мюсюлманите ни превземат с хитрост и искат да се настанят трайно в Европа!
А добрият европеец изобщо и не се сеща какво става! А, когато се усети, ще стане вече късно!
Преди години гледах едно предаване по Българска Национална телевизия – Канал 1, в което мюсюлмани казаха, че са представители на крайния, радикален ислям и след няколко години ще започнат да превземат света и ще направят целият свят ислямски. Всички хора по земята ще трябва да се подчинят на исляма и ислямските закони!
И това вече се случва!
Затова протестирам и предупреждавам политиците в Европа и обществеността, че ще настане по старите земи на стара Европа голямо нещастие и то вече е дошло.
Крайно време е да кажем: НЕ! на пристигащите от ислямските държави нови вълни от „бежански” потоци и да ги предупредим, че вече ще се стреля по тях на месо, ако продължават да напират за Европа.
Те ще измърсят Европа и ще потрошат нашите храмове, паметници, гробове и ще съборят черквите. И ще започнат да ни колят или убиват по друг начин! Това вече се вижда!
Те се множат като хлебарки и скачат, като скакалци! Това са хора, които не са образовани и не са способни на нищо, освен да лентяйстват и да правят безобразия.
На всичкото отгоре ни налагат вече да се съобразяваме с тях, че те имали права!? Кога дойдоха в Европа, кога започнаха да ни командват да имат наши жени да им готвят и да им чистят, а те само да ни командват.
Трябва да се създадат сега нови закони, извънредни за тях и да се върнат оттам, откъдето са дошли, по каналния ред с полиция и войска.
Не след дълго ще започнат да ни колят, за да приемаме исляма.
Европа е на европейците. Тя не е нито на Ангела Меркел, нито на Дейвид Камерън, нито на когото и да е било от политиците, а на всички, които живеем в Европа и ние не искаме да ходим по улиците с тежко въоръжение и да нямаме спокойствие, за да сме демократични.
Нека тези хора да отиват в ислямските държави, там където има по-добри условия за тях, има джамии и да си се молят, колкото искат.
Ние не искаме да строим нови джамии и не искаме те да пречат на нашия живот.
Искаме по-добър стандарт на живот, защото сме в Европа, защото сме европейци и нямаме нищо общо с тези мюсюлмани.
Харесва ми политиката на Владимир Путин, който казва, че Русия е християнска държава и който не иска да се съобразява с християнските ценности и закони в нея, да отива да си живее в други държави.
Не искам политиците на Европа да водят политика срещу нас, европейците, коренните жители на стария континент Европа, в името на погрешно разбраната демокрация.
Демокрация е да защитават нас, европейците, от такива нашествия. Затова хората са ги избрали в техните си държави и ако не искат да станат политически и фактически трупове от ръцете на ислямистите, е крайно време да започнат да ни защитават. Ако не, да си ходят!
Аз, като живеех в Турция, не исках да ми строят черква и се съобразявах с техните закони. Помолих да кажат на имама да не вика нощем, като чете молитва, толкова силно и той се съобрази с моето желание и се помолил да го извиня, като после четеше по-тихо и по-нежно.
Това показва, че хората можем да се разбираме помежду си, но не и с носителите на радикалния ислям.
Преди повече от 17 години гледах едно предаване по турската телевизия за християнството и за исляма, и казаха, че за всички има място под слънцето, но не и за радикалния ислям.
Не искам парите на нас, европейците, да се дават на така наречените бежанци, голяма част от които са млади мъже – терористи, а ние да живеем в недоимък, в лишения, без да можем да си плащаме сметките за ток, вода, отопление, храна, лекарства, телефони и други, а те още с идването си да вземат много големи социални помощи, без да са работили и без да са допринесли с нещо за нас.
Много бързо трябва да се спрат тези вълни и да се приемат закони да се върнат новодошлите там, откъдето са дошли, без да им се дава гражданство и без да могат да ползват социални помощи. Защо трябва да ни затрудняват живота!? Да си отиват с мир!
Да спрат войните там! Ние не правим войни.
Нека демократична Америка да си ги взема там, ако иска, да се справя с тях. Да ги колят, да ги насилват, както искат, така да живеят там.
Преди години по време на войната в Косово турците отидоха с няколко автобуса и взеха оттам бежанци. Те, като дойдоха в Турция и веднага започнаха да протестират и турското правителство каза, че веднага щом спре войната, ще ги върне там. Така и направиха.
По време на голямото земетресение в Турция преди 2000- та година, турският меджлис взе крайно и окончателно решение, всеки, който се хване да краде или с откраднати вещи, веднага да се взема в полицията и да се убива. И така предотвратиха с тези извънредни мерки кражбите. Не ни разрешаваха да си заключваме къщите вечер, като спим, защото ставаха много чести земетресения, дори забраняваха да спим вечер вкъщи.
Сега трябва да се върнат така наречените бежанци и да се вземат спешни и екстрени мерки и закони.
Те трябва да разберат, че тук не е люлка за тях и не ни трябват необразовани, мръсни, тъпи и ненормални хора.
Нека да отиват в други мюсюлмански държави! И там да си правят шериата!
И аз искам да имам права! Примерно, Ангела Меркел да ми изпрати самолет да ме вземе да отида при нея в Германия и да ми даде жилище, заплата, лека кола и други! Нали съм европейка и имам права!?
Може и Дейвид Камерън да дойде да ме вземе и да ме настани да живея в Лондон!
Европа трябва да е на европейците, а Африка си е на африканците.
Сега ще започне да става студено и ние ли ще им плащаме отоплението!? А на нас кой ще плаща отоплението!???
Трябва да се уведомят хората от тези държави, които се гласят да идват тук, в Европа, че ще се задействат старите закони – ще се стреля на месо и ще се потопяват корабите с хора в морето.
Да видим тогава дали ще припкат да идват насам.
На нас бежанци не ни трябват!
Спомням си преди години, когато по време на управлението на Тодор Живков милицията за една нощ е прибрала по негово нареждане всички негри в страната, натоварили са ги в самолети и са ги закарали в техните държави, защото един негър беше убил студент. Така се защитават интереси на една държава и на народа!
И до миналата година в нашата страна нямаше негри. От миналото лято София е заприличала на африканска държава – пълно е с негри и като минаваме покрай тях, ни е страх.
На всичкото отгоре, сега им дават работа, високи заплати, а за българите няма работа или работят за 150 евро цял месец – 30 дни, за да ви е по-ясно, като роби на господарите си.
И никой не мисли в Европа, че се прави геноцид над българите, никой не ни защитава.
В същото време нашите цигани, защото не били учени и не можели да работят нищо, на наш гръб вземат по 1 500 евро социални помощи и повече, което се крие от българите.
А аз съм образована и нямам работа и нямам средства за живеене.
Това ли ви е демокрацията!?...
Най-напред ние трябва да се оправим на собствения си континент, а не да ни внасяте и натрапвате чужди хора.
Турците също не ги искат и протестират срещу тях, защото им заплашват живота, ходели голи по улиците и кражбите са се увеличили.

Надявам се, че ще ме подкрепят нашите стари и нови приятели Ангела Меркел, Дейвид Камерън, Франсоа Олланд, както и останалите действащи политици в Европа, като не забравям и предишните политици, като например Тони Блеър, Никола Саркози и други.
Мюсюлманският въпрос не е наш въпрос и не трябва да се чувстваме виновни, а навреме да си отърсим ръцете от тях!
Украинците бягат ли от Украйна, като има там война!? Не мерете с два аршина, само защото на някой така му е удобно!
Трябва да изгоните новодошлите пришълци от пределите на Европа и да започнем да пускаме в нашите държави украинците без визи и да ги подпомагаме, защото там има война, а те са също като нас европейци, бели, умни, образовани и имат нужда от нашето внимание и закрила.
Трябва също така да се сетите, че там има война, всеки ден се убиват бели хора, наша кръв, а вие сте залетели да „помагате” на чужди народи с чужди вероизповедания.
Къде ви останаха християнските ценности и хуманност!?...
Крайно време е да се спре тази вредна за европейците и човечеството практика и да си направим нови ценности за доброто на Европа, за доброто на европейците и мир в света!
Мисля, че сте ме разбрали правилно!
Ако някой нещо не ме е разбрал, нека да пита!
Аз протестирам срещу така наречените бежанци и ви предупреждавам и моля да вземете бързи и екстрени мерки, пред вид създалите се нови ситуации, за мир в Европа и света!

Йоана Рубин

София, България
17 септември, 2015 година