Петиция за ДЕМОНТАЖ на паметника на Жуков в град Стрелча


Гост

/ #53

2015-05-24 20:51

НЯМА ДА ПОДПИША!!!!!......Живеем в свободна страна ,в която слава богу се говори на български а не на швабски и все още има хора които признават и уважават онези които спряха един шизофреник сеещ смърт и разрушения и още по-болните му поддръжници!!! Жуков :Ръководи защитата на Ленинград, Сталинград и Москва през 1941 г.; започва първото контранастъпление след битката за Москва. Командва решаващите пробиви при Сталинград (1942), Курск (1943.

През заключителния етап на войната ръководи освобождаването на Варшава (17 януари 1945) и битката за превземане на столицата Берлин (1945), с което завършва войната.

На 8 май 1945 г. в Карлсхорст (Берлин) маршал Жуков приема от хитлеровия фелдмаршал Вилхелм Кайтел безусловната капитулация на Нацистка Германия. Приема и триумфалния Парад на победата в Москва на 24 юни 1945 г. Малко факти за онези ,които четат само онова което им изнася! Не боготворя и не превъзнасям никой, просто се радвам и съм благодарен ,че не се налага да се изпъвам пред портрета на някой зализан гей с оскъдни недъгави като самия него мустачки както явно го правят много от по-горе пишещите!!!А това ,че във войната сме в неизгодна позиция никой не ни е виновен!Виновни са  тъпите ни и продажни политци ,които тогава както винаги ,както и сега ,вземат грешната страна! Не може да влезеш в съюз с откачалник-болен мозък ,обявил война на целия свят и да хленчиш че накрая си изял шамарите!!!