ДА ЗАЩИТИМ ЧЕСТТА НА БРИГАДЕН ГЕНЕРАЛ ДИМИТЪР ШИВИКОВ!

Румен Стоянов

/ #32 Бъдещето на БА

2015-04-22 19:18

Бъдещето на БА.

 

- НАЙ-ЛОШОТО за България е, че с последните промени в закона за отбраната в България се разреши съществуването и дейността дори на ЧАСТНИ АРМИИ…!!!  Вече можем да чакаме пребазирането от Ирак на част от СТОХИЛЯДНАТА частната армия на ЦРУ “Блекуотър”, преврат и сваляне правителството на Борисов, от “красивите и умните” и пълната окупация на България…!

- В НАРУШЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА, на практика България е загубила напълно суверенитета си…! Това е открито ПОТЪПКВАНЕ на Конституция на РБ, а дори “патриотите” мълчат…

Чл. 9. (1) Въоръжените сили гарантират суверенитета, сигурността и независимостта на страната и защитават нейната териториална цялост.”

 

- Е ДА, АМА НЕ… Борисов се отстранява от властта (бавно, но сигурно…), а България на практика вече е държава окупирана от САЩ …!!!

 

БЪЛГАРИЯ НЯМА ВЕЧНИ ПРИЯТЕЛИ, А ИМА ВЕЧНИ ИНТЕРЕСИ…!!! 

Време е да преодолеем Ньойските комплекси на победена и окупирана държава…

 - Армията ни безусловно ТРЯБВА да се възстанови…! Независимо кой ще е врага ни, за да пазим суверенитета си, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО след сключване на ОФСЕТНИ СДЕЛКИ, със 100 – 110% обратни инвестиции във високотехнологични заводи и фабрики, което ще доведе до технологична революция в цялата ни индустрия, в мирно време са ни нужни; 
- Три механизирани корпуса със 60 000 бойци, отделна бригада за “Въздушно-земни-морски” операции от 6 000 универсални професионалисти.
- 1 800 оръдия и миномета над 100мм., 1 200 БМП, 600 танка.
- 60 бойни самолета (носещи и ПКР)…, 30 бойни и 30 транспортни вертолета, 12 транспортни самолета “Спартан”. 
- 8 корвета, 6 подводници, трални сили, бригада брегова охрана с ПКР.
- “Инженерен корпус” за незавършилите средно образование и алтернативна служба без оръжие…!!!
- “Смесен” принцип на комплектоване…

 


Само така ще имаме малка, но боеспособна армия – Щит за България…!!!

Това е истината. Другото е от Лукаваго…

КАЗАХ…!
.