Петиция за правото на качествено образование на децата със СОП

Кристина Николаева

/ #80 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Приятели,не обръщайте внимание на безумните коментари на тая нещастна женица

2015-01-17 13:52

#79: morrena - Re: Re: Re: Re: Re: Приятели,не обръщайте внимание на безумните коментари на тая нещастна женица от  

Госопожо morrena, никога не съм се притеснявала  да се представя с името си и да кажа мнението си, независимо от това, дали ще получа благодарности или пък ще бъда нападната от всички страни. Това, по отношение на намеците ви за моето състояние. 
От коментарите Ви разбирам, че въпреки че сте недоволна от ресурсното подпомагане, продължавате да ползвате услугите на назначеният ви ресурсен преподавател. На това му се вика инертност - "... не съм доволна, но ще ги ползвам, защото не знам какво друго да направя, освен да мрънкам ...". И не е  вярно, че не може да смените ресурсния преподавател, може да го направите. Даже може да си изберете и ресурсен - много лесно при това - записвате детето си в училището, което се посещава от избраният от вас ресурсен преподавател. Обаче е много по-лесно да висите пред компютъра и да се оплаквате анонимно в разни форуми и групи. Да настоявате за унищожаването на структура, която очевидно е в помощ на една голяма част от децата със специални потребности и техните родители, само защото на вие не сте доволна. На това му се вика "егоизъм". 
И като не сте доволна от услугата, предоставяна от РЦ - откажете се от нея. Друго дете, чакащо за ресурсно подпомагане, ще се възползва.