Да спасим МЕДВЕН


Гост

/ #37 Абсолютни глупости

2015-01-15 16:11

Тази петиция е лъжа в над 60 % от информацията.

Първо се цитира някаква необятна територия която ще се ползва за кариера. Абсолютна лъжа, става дума за 220 дка.

Второ - значителна  част от истинските декари вече е разровена незаконно от местните цигани и превърната в кариера и то по много по-ужасен и безсъвестен начин. Без разрешение, без рекултивация - ровят, правят боклук, хвърлят и се местят на ново девствено местенце. Настоящото разрешение поне ще се ползва в съответствие с разните му законови разпоредби, ще се внася гаранция, всичко изровено ще се зарови и превърне отново в поле - пасище, каквото е било, преди циганите да го разровят.

Трето, цялата петиция и шум се инспирират от едни хорица, които вече са превърнали красивия пейзаж в огромен фотоволтаичен парк и се притесняват да не им се прашат панелите. Защото, нали знаете, всяка прашинка върху панелите им е по-малко печалба за тях и повече спестени сметки за ток за вас.

Четвърто, тази площ е на много километри далеч от цитираните природни забележителности.

Пето, измислиците, че водата щяла да изчезне - да беше изчезнала, след като циганите са превърнали същото поле в лунен пейзаж, ама не. Защото се рови на много малка дълбочина. А съответната концесия, срещу която се рие тук, освен всичко друго и ще се осъществява с незабавна рекултивация, тоест теренът веднага ще се връща в изходно положение.


Така че истините са съвсем други.




Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...