ЗАБРАНА ЗА ПРОУЧВАНИЯТА И ДОБИВА НА ШИСТОВ ГАЗ В БЪЛГАРИЯ


Гост

/ #46

2014-04-16 10:15

ЗАБРАНА ЗА ПРОУЧВАНИЯТА И ДОБИВА НА ШИСТОВ ГАЗ В БЪЛГАРИЯ

България след години.

В България са разрешили да се добива шистов газ, чрез метода фракинг, за който е доказано от учените по цял свят, че е опасен за околната среда и съответно за хората. За добива на шистов газ се ползват огромни количества вода!

След няколко години последиците са налице: появяват се огромни дупки, които поглъщат /хора, коли, сгради и т.н./, сеизмичната активност в цяла България се увеличава, и всяко земетресение е все по-силно от другите, за разлика отпреди години, водата започва да намалява в цялата страна, и накрая още по-опасните последици от добива на шистов газ - пускате чешмата, за да си сипете вода, обаче изненада не потича вода, а газ - огнена вода!

България от райско кътче се превръща в пустиня или "Газленд": земя, почви, води, реки, морето всичко е отровено, а българският народ страда от болести и глад! Не това не е сюжет от някой научно-популярен филм, това ни очаква, ако се разреши добивът на шистов газ у нас! Причината за унищожението на природата ни, няма да е само добивът на: шистов газ, а и добивът на злато, нефт от Черно море и др.!

За съжаление "планът Ран-Ът" ще е изпълнен до последната точка, и САЩ най-сетне ще са унищожили напълно България! Защо след толкова години Ричард Ран и Роналд Ът, създателите на коварния план за унищожението на България "планът Ран-Ът" със цялото си лицемерие и нахалство дойдоха в България! Нещо се мъдри, има нещо гнило в Дания, т.е. в България!