За оставане на Математическата гимназия в настоящата й сграда


Гост

/ #24 Re: за простотиите в Варна

2013-11-26 13:54

#9: Николай Вълков баща на дете в ОУ и вуйчо на дете в МГ - за простотиите в Варна

Моля запознайте се с фактите!

Или посетете началото или края на учебните занятия на децата роднини. Ще се окаже че повечето коли водят деца със зелени фанелки /униформата на ОУ/ в слънчево време и по обед. Понеже са от квартала вероятно... А паралелките с рисуване и конкурсен изпит са от огромно значение за осигуряването на образования на децата от Чайка... всъщност са в противоречие.

В МГ учат деца от основна степен. Те са също ученици при това деца, полагащи особено старание за обучението си и както всички други учници на МГ - учат в сградата стороена и дадена на тяхното училище. Училище, което не се разраства, въпреки че търсене има, защото правилата са важни.

Предполагам  искате познатите ви деца да имат усет за уместност и справедливост. За съжаление действията на директорката им дава обратния пример - противопоставяне, нарушения на правила и споразумения, насаждане на конфликти.

В училище се записва дете трудно - местата са ограничени. Освен ако не е нейното. Там подадена молба е равнозначена на записване. Въпреки съгласуваните бройки първолаци. После децата остават без занималня дни преди 15-ти септември...




Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...