Петиция към главния прокурор Борис Велчев


Гост

/ #604 DEMOKRATOS

2011-05-22 23:40

След 20 май 2011 година България не е същата. Българския мир, толерантност и религиозен плурализъм, който беше за пример на всички балкански народи, в момент когато Бивша Югославия се разпадаше от национализма на Милошевич, вече не е същия. Кръвопролитията в двора (върху тоалетната и умивалнята) в единствения ислямски религиозен храм в София, показа на световната общественост, как се решават религиозни спорове и проблеми. Много български политици ни убеждават, че едва ли не, нищо не е станало. Ако за християнската религиозна общност нищо не е станало, то за мюсюлманската това събитие има знаково значение. То насърчава антислямските прояви и внася недоверие и суматоха в между религиозните отношения на българските граждани. Ислямфобията и психотерора след 11.09.2011 година промени Америка. А 20 май 2011 година промени България. Никой вече не може да бъде спокоен през развързаните побеснели кучета на Атака, които не само, че не пазят родината си, но и хапят собственият си стопанин.
Всички политици до един се втурнаха да вадят политически дивиденти и рейтинги въз основа на религиозно оскверняване, което всява терор ("ужас") в съзнанието на религиозните малцинства. Свидетели сме на системни предизборни гаври с мюсюлманската общност и тяхната религия, които достигнаха до това неофашистко събитие.
Никакви демонстрации, речи, закани, промени, нищо друго вече не би променило случилото се от 20 май 2011 година, освен категоричната забрана на терористичната формация "Атака". А също така и реалното наказание на нейния лидер и неговите крайни елементи участвали в побоя на богомолците и оскверняването на религиозен храм.Призовавам всички политици, включително Ахмед Дуган, да не се гаврят с лицемерието си и привидната си подкрепа на малцинствата, а да застанат твърдо, решително и категорично срещу потенциалния Бин Laden - Воден Сидеров, който освирепя и е вече готов да направи какви ли човешки престъпления, за да ги представи като турско-ислямска атака!!!