Граждани срещу изграждането на младежки център в с.Ичера

човек

/ #13 Re: Re: Re: Граждани срещу изграждането на младежки център в с.Ичера

2013-09-26 18:33

#12: Nelly - Re: Re: Граждани срещу изграждането на младежки център в с.Ичера

Нели, от уважение помежду си и към писмеността ни, ползваме кирилица в коментарите си.

Не видях нито една псувня в коментарите. Единственото, което се забелязва е крайния Ви негативизъм. Един средностатистически образован човек прави своите изводи от написаното от Вас, въпреки че е доста трудно то да бъдат прочетено.

Авторите на петицията са заявили, че липсва прозрачност. Ако си бяхте направила труда да проверите какви са изискванията на финансиращата организация, щяхте да разберете, че една среща с жителите на селото не изчерпва изискванията им за прозрачност и информираност на засегнатите.

Повечето от нас, които следим обстановката в България и сме свидетели на последиците от действията на политическите ни ръководители, знаем какво се случва с контрола по повечето проекти с европейско финансиране. Искрено се надявам тук да не се случат мрачните предвиждания на ужасените крещящи "НЕ!". Ако този проект все пак се случи, петицията, която Вие ще подпишете, ще срещне същия отпор като Вашия. Тогава Вие ще сте в положението на нагрубявана, макар че ние сме достатъчно възпитани и едва ли ще си служим с езика на полуобразованите ни сънародници.

Моля Ви, уважавайте мнението на останалите. Срещу Вас стоят хора с положение и интелект, с пари и идеи, със собственост и планове.

Лесно е да си толерантен, когато пожарът е у съседа. Ама дали ако се подпали твоят дом, ще бъдеш равнодушен?