Свобода за Георги Сарай

Elina

/ #7 Защо Алдин Сарай, направил прочутия клип за "подпалването" на EVN досега е в ареста?

2013-09-17 19:20

Защо Алдин Сарай, направил прочутия клип за "подпалването" на EVN досега е в ареста?
Вижте предаването "Часът на Милен Цветков" ,  който е пропуснал - Епизод 5 - Сезон 8 Излъчено на: 2013-09-16 16:10
http://play.novatv.bg/play/323327/?autostart=true
Обърнете внимание на думите на адвоката Красимир Елдъров: "В МОМЕНТА НА ЗАДЪРЖАНЕТО, НА 8 МАРТ, НА ЕДНА ОБШИРНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА НА БИВШИЯ ВЕЧЕ РДВР-НАЧАЛНИК...
(става въпрос за старши комисар Тодор Чонов и ето за този брифинг - "Трима души са в ареста заради палежа на сградата на австрийската компания ЕВН в Пловдив. Това съобщи на брифинг директорът на полицията в Пловдив старши комисар Тодор Чонов" - http://www.dnes.bg/crime/2013/03/11/zadyrjaha-trima-za-palej-na-sgradata-na-evn-v-plovdiv.182352 )
...И НА ЕДИН ОТЧЕТ НА ПРОКУРАТУРАТА СЕ РАЗДАДОХА БУКВАЛНО ПРИСЪДИТЕ! ТАМ СЕ КАЗА КОЙ Е ОРГАНИЗАТОРА, КОИ СА ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ, КАКВИ ИМ СА ПОСТЪПКИТЕ... ОТТУК НАТАТЪК КАКВО ОЧАКВАМЕ ДА СТАНЕ ПРИ РАЗСЛЕДВАНЕТО? ВСИЧКИ ИЗСКАЗВАНИЯ НА "ПО-НИЗШИТЕ ЧИНОВЕ" ДА ГИ НАРЕЧЕМ, НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ НИЩО!"
И какво излиза?
щом директорът на полицията в Пловдив старши комисар Тодор Чонов каза на брифинга че Алди и приятелите му:
" ...най-вероятно те са част от по-голяма група извършила редица посегателства срещу ЕВН-България от началото на протестите. Това са рязане на гуми и счупени стъкла на автомобили, запалването на двете коли пред централния офис на ЕРП-то, уточни той.
В дома на Георги са намерени множество доказателства, които го свързват с тази дейност, добави Чонов и посочи, че имат основание на смятат, че той е водещият в подготовката, намирането на изпълнители и извършването на действията, както и качването на записите в интернет. До момента в полицията са сигурни, че и палежът на КЕЦ-а на бул. "Шести септември" е дело на тази група..."
значи е така!
О да, разбира се! и гуми са резали, и коли взривявали и сгради палили - все едни и същите!
Айде, готово! Делото е приключило! Минете да си вземете заплатите, другари лейтенанти/сержанти, а Сарай да си полежи в затвора за назидание на другите!