Реформа на Съюза на глухите в България (СГБ)


Гост

/ #288 Re: Re: Re: Re:

2013-07-16 17:41

#272: - Re: Re: Re:

Да, смятам, че като махнете Панев много неща ще се променят!!! Най-малкото е това, че други хора и дай-боже да са по-млади биха имали шанс да работят в СГБ!

Както знаете рибата се вмирисва от главата,нали? Аз бих могъл да ви разкажа как този негодник панев използува глухите за своите си цели и как с нищо не им помага! А всъщност как си представяте, че един човек на възраст над 80 години, закален с възпитанието на Сталин, Димитров, Живков или иначе казано -просто мисловно обременен и увреден, човек, който в 21 век не може да работи на компютър и така нататък - този ли панев ще помогне на хората,не този човек само ще използува безпощадно хората и то хора с увреждания! Панев ако можеше досега щеше да е помогнал - но НЕ може, защото просто старческият егоизъм вече е в напреднал стадий/тази диагноза не е моя, а е медицинска/, та вижте само как живеят глухите хора, в какви жилища и в какви условия и вижте самия панев и неговата дружина как и къде живее, как и къде се храни и как и къде почива!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Колко от глухите хора например ще отидат на море тази година? Не искам да споменавам цифра, защото това е просто убийствено и пренебрежимо малко, а знаете ли че панев и неговия антураж не пропуска година да се подреди на морето и там неговия лакей стефанов да му осигурява безплатен престой! Знаете ли, че  и в най-голямата криза панев не пропускал и миг да не си взвме своето: почивки,задгранични пътувания и безплатни софри!

Как можете да си представите, че един дърводелец/защото панев е с образованието на дърводелец-толкова му стигмали умствените възможности/ ще помогне да се управлява не едно, а 13 производствени дружества, та той не прави разлика между основни производствени и търговси термини , а камо ли да ги прилага в живия живот! Лошото управление на търговските дружества води до затваряне и продажба на същите и до липса на работни места! Панев се е доверил на един не по-малко алчен гражданин от него - това е саздов! Саздов-рафиниран подмазвач и интригант, уволняван от панев с гръм и трясък и сега отново възстановен да взима заплата и да "оправи" производствения сектор на сгб!човек - чиновник, койкто освен химикал;ка нищо друго не е държал - този човек ли ще се справи с проблемите в "тих труд"-овете! Та той както и панев само гледа когато отива в предприятията кой ще го почерпи, за да икономиса за себе си командировъчните! Това е само един малък щрих от картината на нещастията на глухите хора, които са "обгрижени", да не кажа "уважени" от гореспоменатите лица!

Вече има безброй доказателства за неграмотността и безхаберието на панев и саздов, което ще доведе до нови и нови загуби и нещастия за глухите! И какво от това -нали и панев и всички около него си взимат големите заплати и пенсии, разхождат се с коли къде ли не, почиват си безплатно по морето и планинските бази, че и в чужбина, а обикновените глухи хора живеят в мизерия и нищета. Вече е започнала проверка на прокуратурата за безобразията на панев и вече е викан на разпит. дано все пак някой в тази държава си свърши работата и да осъди панев и всички около него лапачи!

Сега, госпожо или господине с голямо удоволствие отново ви приканвам да разкажете на всички за геройските постъпки на вашия любим панев, постъпки с които той е помогнал и помага на глухите хора!

Очаквам вашия тазказ!!!