Министър Греков, имаме нужда от малките фермери. Пазете ги!


Гост

/ #1 ЗАЩИТИ РОДНИЯ СЕЛЯК, че без него заникъде!

2013-06-13 13:52

Fiat Lux :. Fiat Pax :. Fiat Panis!
Рейтинг: 211 Неутрално

25
16:36
13 юни, 2013



Основно човешко право е СВОБОДЕН ДОСТЪП ДО ПАЗАРА. Както на производителя, така и на купувача. Даже "диктатурата н а пролетариата", която съсипа и унищожи свещеното българско селячество, за да въведе колхози в съвеЦки стил (текезесета) не си позволи да посегне на това право. Олигархите обаче не си поплюват.

Всяко поселище = ГРАДище = се организира първо и преди всичко около централното ПАЗАРище, в съседство със СВЕТИлището. Точка. В София има в центъра и ВОДИ, топли минерални и благодатни. Градове, които по едно или друго съображение (лудост) като например Пловдив (2019 столица на физКУЛТУРАТА виж ми окото!) посягат на пазарищата (Понеделник, Четвъртък, Събота, Житния, Гроздовия) се свличат в безвъзвратен упадък: пазарите НЕ СЕ АДМИНИСТРИРАТ (ако бабчето е донесло прясно хашишче - брава, да е жива и здрава! Не купувай, ако имаш нещо против). Те такива градове се провинциализират: няма "гражданин" без СЕЛЯНИНА. И без това останахме без Селячество ... горката Българийка.

Министре, няма значение дали 50 или 50 хиляди са подписали тази петиция (селяните са ХОРА ЗАЕТИ, РАБОТЯТ!) важно е каква е истината по този жизнено важен за България въпрос - не ги слушай какво ти шушукат на ушенцето лобистите за олигарха.

Fiat Lux:.Fiat Pax:.Fiat Panis!=Да има Светлина:.Да има Мир:.Да има Хляб!