ПРОТИВ приемането на "Закона за Детето"


Гост

/ #124

2013-06-05 13:00

Вероятно, както винаги това се случва в нашата мила татковина, законът ще бъде приет от нашите законотворци в "защита на детето" (най-вече от неговите родители), а кой ще го възпитава и по какъв начин в тази уродлива държава, не е чак толкова важно. Важното е да се дадат права на децата, дори и в забавачницата, та да им се вдигне самочувствието, та да могат да правят каквито им хрумне щуротии. Да ги изброявам ли? - няма да ми стигне денят!
Всъщност май ще стане както със закона за защита на животните - кучелюбите си написаха закон, приеха си го в НС, публикуваха си го и най-стриктно си го защитават! И десетките хиляди псета, скитащи по улиците на нашите градове! И стотиците хиляди домашни псета, които засипват с хиляди тонове фекалии улиците на градовете и селата, най-често без да се почистват! (Да-да, хиляди тонове, сметнете си го: броят на псетата умножен по 100-500 грама на ден - колко ли ще направи за ден и за година?)
В същото време кучезащитниците нямат очи, грижа и мъка за хилядите гаснещи старци, за хилядите ровещи в кофите за боклук, за професионалистите клошари, за децата сираци и с неизлечими болести и т.н.т.н.т.н.
Хайде сега КУЧЕЛЮБЦИ, засипете ме с помия, както само вие си го можете!