За забрана на голите и полуголи мъже и жени на плажа!

Веселина
Гост

/ #12

2013-06-05 04:41

В България има толкова много хора, които не правят нищо освен да се оплакват от държавата, от управлението, и т.н. Говорят за 'чужбина' все едно е някакъв рай, където им се решават всичките проблеми.

Е, нека да ви кажа от личен опит, че това съвсем не е така! Като човек, който е живял в Нова Зеландия 5 години, искам да ви кажа, че наистина това е една уредена държава, където всички си живеят спокойно. НО това е така, защото в тази държава си има правила. Правила, които се спазват. А хората в България искат да живеят така, но се мислят за модерни като се противопоставят на всеки, който се опита да вкара малко ред и правила.

И така, в този "рай", наречен чужбина, за който толкова много хора в България мечтаят, ако девойките решат да се правят на много модерни и да се събличат по плажа, защото така им харесва, по здравословни причини, поради личен избор или просто защото си мислят, че са секси и искате да привличат погледи - НИКОЙ няма да им се церемони. Ще доидат, ще ги изложат едно хубаво пред всички и ще си платят глобата. Изобщо няма и да им слушат обясненията!

Така че, спокоен живот в България Е възможен, стига да се въведат правила, които всички заедно да спазваме. И когато се намират хора, с предложения като тези, можем само да се радваме :)