ПРОТИВ АЕЦ БЕЛЕНЕ


Гост

/ #19 Пульо отговаря на Сульо

2013-06-02 10:18

#10: Сульо - Тема

Ти не си "червена бабичка"; просто си анонимно теле страдащо от СМИН (Синдром на Моралната и Интелектуална Недостатъчност).

Идеално пасваш на тези от сегашната "Завера Орешарски". Хайде обясни ми, как хора с морални устои на плужеци могат да направят нещо, което да е различно от това, което правиха същите тези изроди и родоотстъпници предходните 45 + 23 години. И не ме разбирай погрешно - и аз знам, че бат Бойко си е мутра - кадър на БСП (комунисти).

Чуй ми думите, народът иска ВЪЗМЕЗДИЕ и справедливост! Така нареченият "политичесни елит" ще се гъне и суче, докато докара ситуацията, когато улиците ще бъдат залети безогледно проливана кръв, от тълпи озверели лумпени. Ще я докарат до безогледни кланета и чак тогава, пак няма да разберат, но поне ще се уплашат и ще изчезнат (ако дотогава не са избити с мотики по кръстовищата на милата ни татковина).

Жалко за хубавата държава, за която такива титанични българи са си давали живота. Жалко и за нас и теб - майка ми и баща ми си изживяха живота напразно, аз съм май към края на същия път, децата ми ще се мъчат доживот! Дано внуците ми доживеят нещо различно от сътвореното "светло комунистическо бъдеще" (онова мъничкото черничкото).