ПРОТИВ АЕЦ БЕЛЕНЕ

До: Главен Прокурор на Република България, Президент, Министър Председател и Народното Събрание

Ние долуподписаните, сме твърдо и категорично против всякакви опити да се задвижи проект за АЕЦ (атомна електроцентрала) в Белене или където и да било другаде у нас, сега или в бъдеще! Точка.

П.С. (списъкът с основанията против 'Белене' е попълван и подписван години наред от ред световни експерти, и включва изключително широк спектър от екологични и етични причини, икономически, стратегически и финансови такива, за да се отхвърли проект с огромни негативни последици върху страната и населението ни, при каквито и да е условия за финансирането и изплащането му!)

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.