ЖЕСТОКО УБИЙСТВО С УСЛОВНА ПРИСЪДА

БОРОВА ГОРА

/ #15

2013-04-17 12:52

Уважаема госпожице!
Без да сме роднини на УБИЙЦИТЕ или ние самите да сме такива,както веднага ще заподозрете,позволете ни да не се съгласим с Вас!
Когато споразумението е подписано в досъдебната фаза на делото,не е необходимо нито присъствието,нито съгласието на пострадалите.Споразумението се подписва от съответния прокурор,обвиняемите и техните адвокати.То се одобрява от съда ако не противоречи на закона и морала,както е в случая.Алинея 2 към член 381 НПК е добавена 2 години след прекратяване на наказателното преследване по нохд № 111 по описа за 2010 г. на РОС.
Подписаното и одобрено от съда споразумение влиза в сила веднага - то не подлежи на обжалване или протест!
Както знаете,наследниците на починалото момче са уведомени за приключването на делото и са завели граждански иск за нанесени неимуществени вреди,който са спечелили на две инстанции.
Чии права според Вас са нарушени?
Дори и да бъде възобновено нохд № 111/2011 г.,резултатът едва ли ще удовлетвори Вашите твърде неясни и объркващи въжделения за справедливост!Присъдата може да бъде само ОПРАВДАТЕЛНА!
Това е така,защото доказателствата по делото са категорични - тримата обвиняеми са нанесли на А.К.А. лека телесна повреда,която не може да причини смъртта му.Освен това,всички веществени доказателства отдавна са върнати на страните или са унищожени,както гласи определението на съда.Самопризнанията,направени за споразумението,също не могат да послужат като доказателства.