ЖЕСТОКО УБИЙСТВО С УСЛОВНА ПРИСЪДА

Черното лале

/ #1

2013-04-16 13:27

Наталия Кръстева,
Не мога да разбера защо се занимавате с неща,които не разбирате!
НОХД № 111 / 2010 г. по описа на Русенски Окръжен съд за причиняване на смърт по непредпазливост, е приключило във фазата на Досъдебното производство с постигнато Споразумение между Русенска Окръжна прокуратура, тримата обвиняеми по делото и техните процесуални представители, одобрено от съда на 23.02.2010 г.
От материалите по делото е видно, че тримата младежи са независими съпричинители на Лека телесна повреда, която не представлява опасност за живота на пострадалото лице.
Не мога да коментирам защо са поели отговорността за това убийство при тази липса на доказателства, но и тримата са подписали съответните декларации, че осъзнават постъпката си и полагат подписите си доброволно.
Младежите са от бедни семейства и са представлявани от служебни защитници и особен представител. Двама от тях получават наказания по 3 години лишаване от свобода с 5 - годишен изпитателен срок, а най - младия Д. - 1 година и 2 месеца лишаване от свобода с 3 - годишен изпитателен срок.
Веднага след приключването на делото, родителите на починалия А. са уведомени по надлежния ред, че могат да предявят граждански иск против осъдените лица.
Русенски Окръжен съд осъжда всеки от извършителите на деликта да заплати по 20 000 лева "кръвнина" и на двамата родители, общо 120 000 лева.
Така че, добре е преди да седнете да пишете петиции, да се запознаете с фактите и да не говорите глупости - ирелевантните факти, с които ви промива мозъците "Съдебен спор"!