Подкрепа за полицая Лулеов


Гост

/ #49

2013-04-03 16:59

Колегата е невинен. Тетрябва дори да седи в ареста или нещо подобно. Нека да си направят служебната проверка, а резултата от нея трябва да е НЕВИНЕН. Неможе мръсния гад с толкова присъди да ми прави такива изпълнения, неможе да се посяга на полицай, който защитава държавата, а в такъв момент дори и себе си.
Сещам се за онзи екс министър Цветко Цветанов, ... онзи с 6 - те апартамента дето щеше да оправи нещата ,... да премахне стоп - патроните.... ми хора неможе да имаш помошно средство - стоп - патрон което след 11 метър е точно помощно средство , а в същото време под 11 метра да се води боеприпас с повишен смъртоносен ефект.
Нетрябва заради един един боклук да гори задължително и един честен човек.
Боже милостиви ... до кога ще горят колеги заради такива неуредици ... в САЩ е правен експеримент където въоръжен с нож напада полицай ... установило се, че полицая може да се защити от нападателя ако дистанцията е над 7 метра, но стига да е отлично подготвен.... Какво щеше да стане ако гадния манго беше удари колегата ....
Манго си е получил каквото трябва, а колегата извън ареста и дори парична награда да му дадат + отпуска и това да е за назидание за всички.