В подкрепа на правителството на Бойко Борисов

гост

/ #960 Re:

2013-02-21 20:07

Наистина има нужда от подобряване на социалния живот на българите, защото те вече са уморени от мизерията, глада и цялата корупция и мафия, които се ширят из страната. Хората искат промени, искат да зная, че могат да живеят нормално, а не да се чудят как да си платяt сметките. Искат да водят нормален и спокоен живот, такъв какъвто се води в повечето европейски страни. Проблема на българите е не само високите цени на консумативите, а и ниските доходи. Всеки сравянва цените на консумативите в България, с цените  на консумативите в другите страни от ЕС, но никой не прави сравнение на заплатите на хората.

Правителстовто на Бойко Борисов е единственото правителство, което нещо някога е направило за България и за хората в държавата. Да, може някои хора да се подиграват с това, че той ходи и реже лентички из страната, но въпреки това той все пак нещо направи. Евала му правя на човека за думите, които каза тези 2 дни. За това, че той няма да търпи да се лее кръвта на българския народ, породена от провокациите на някои политически настроени хора. Тук става въпрос за народа на България, а не за партиите, които се опитват да завземат колкото се може повече от държавата. Само уточнявам - Аз НЕ съм член или привърженик на никоя партия и не искам да бъда!

Протестите трябва да преминат по мирен път и всеки един от нас не трябва да се подвежда от опитите за политически провокации. Всички ние ще протестираме, но нека това да стане по мирен път. Всички се борим за едно - по-добър начин на живот!

Не съм съгласна и няма да подкрепя тези хорица, които са там и които не знаят защо са там. Тези хорица, които провокират полицаите, тези хора, които нападат полицаите .... Ами и мен да ме нападнат с камъни, и аз ще отвърна на удара. Полицаите са част от народа. И те също имат високи сметки, разходи, семейства, искат по-добър начин на живот ... както всички останали. Но са там и изпълняват своя дълг!