За сваляне на имунитета на Волен Сидеров
Свържете се с автора на петицията
Искренно вярвам все още, че Българския парламент не е заведение за психично болни или поне не все още :)
Срамно да се намира в Парламента!
Защо Сидеров не се занимава с по-големите търговци на алкохол?...... Защото там може да му излезе зайче...... Хоп.....
Не е попаднал на някой ербап търговец... Първо да го потроши едно хубаво пък после да го пита защо му влиза в заведението. Но рано или късно ще си намери майстора. Всички си го намират.
Тоя нали имаше дете. Вместо да си гледа детето ходи по улиците да пиянства.
въпрос към всички
Защо, препоръчванията (бутона на Facebook) на хората за тази петиция не е развен на хората подписали си се?
От какво се страхувате бе хора?
Re:
Мдаааааа, но поне пък могат да си го приберат да го лекуват в съответните заведения... И това е оптимистична прогноза.
Не одобравям неадекватното поведение на Сидеров,който освен гражданин на РБългария е и водач на политическа партия! А и в погледът му и в поведението му има нещо диво,агресивно и неразбираемо,объркващо! Мисля,че компетентните органи,в това число и медицински,трябва да свършат много неща свързани с безотговорното(меко казано)поведение на Сидеров! Подписвам се едновременно и с двете ръце!
| This discussion has been closed. |
БЪЛГАРИ...СМЕШНИЦИ...
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ И ВСИЧКИ КРАДЦИ И ЦИГАНИ И РЯЗАНИ ТУРЦИ И НЕГРИ И ЕВЕРЕЙ И БАЧКАЙТЕ ЗА 500 ЛВ. ДА ВИ Е... И НЕЩАСТНИЦИ ТЪПИ.ЗАРАДИ ТОВА Я ДОКАРАХМЕ ДО ТУК ЗАРАДИ ВАС БОКЛУЦИ.ЯД МЕ Е ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН.