За сваляне на имунитета на Волен Сидеров
Свържете се с автора на петицията
Re:
Само да ви кажа нещо. Ако предположим,че е болен то той няма да бъде осъден и затова свалянето на имунитета е безсмислено. Другото което е как може да има толкова хора които се радваха, че е ударен. Това е насилие бе хора. Няма значение срещу кой. Аз гледах директно и бях отвратена. Незнам за какво е бил в Натфиз, но за каквото и да било той не използваше агресия.
Мисля, че електронните петиции са безмислени, но съм уверена, че точно на тази ще бъде обърнато нужното внимание. Трябва недоразумението Сидеров да бъде лишен от имунитет, съден и изпратен на сметището на историята.
поведението на Волен Сидеров
Вчера, в деня на местния вот Волен Сидеров публично и безцеремонно се подигра с България, той демонстративно скъса бюлетината за референдума, незачитайки основното право на гражданите – да участват в управлението чрез пряка демокрация. По-късно същият този т.нар. „народен представител“ нахлу вандалски в учебно заведение и заедно с цялата група на Атака се държа абсолютно непристойно и чисто хулигански. С цялото си поведение Волен Сидеров демонстрира абсолютно незачитане на правата на българските граждани, правовия ред и погазва и капката останало доверие в държавните институции. Затова аз лично считам за крайно необходимо всички демократично мислещи политически сили в народното събрание не само да „порицават“ неговото поведение, но и да внесат предложение за преразглеждане на статута за имунитет на определени групи държавни служители и основно на народните представители. Те не са по-различни от всички останали граждани и не се нуждаят от специална защита освен от функционален имунитет. Волен Сидеров лепна петно на имиджа на България и на българския парламент и само прекратяването на неговите правомощия на народен представител може да измие срама от лицето на останалите народни представители. Време е този човек да бъде изправен пред съда и да отговаря за своите деяния и поведението си в обществото. Така мисля аз.
ИМУНИТЕТ НА ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ
Да се гласува в Народното събрание премахване на всички имунитети, за да не се получават тези ситуации. Всеки който е направил нещо извън закона трябва да отговаря в съда пред компетентните органи, а не да лежат на това че са неприкосновени и ше могат да правят каквото си искат. Да погледнат Румъния как го правят и тогава може де се стабилизираме поне малко. НЕ НА ИМУНИТЕТИТЕ като цяло. Всеки трябва да отговаря пред ТЕМИДА !!!
Не желая да виждам политици с държание на психопати и правещи опит за политически преврат!
Da se premahnat pone tezi za koito e o4evadno, 4e misiqta im e razedinenie na naciqta
Подписах, защото арогантността и театралниченето на Волен, преминаха всякакви граници на търпимост. И кой е той, че да го разтървават над 100 полицейски служители, да му идват на крак министъра на вътрешните работи и главния секретар на МВР? Най-малко поведението му е обидно към всички нас и към нашите институции! Писна ми да отглеждаме с мизерията си персони като тази!
| This discussion has been closed. |