В подкрепа на правителството на Бойко Борисов
Свържете се с автора на петицията
Re:
#1: - Sramno e sled tolkova mnogo vidima rabota koqto be6e svar6ena do sega,petiziqta da bade podpisana ot tolkova malko hora! Ne moje hora kato men ot 4ujbina da se vklu4vat v takova na4inanie,a horata koito sa v BG da ne go za6titqt! Az sam ot Burgas ne mojah da povqrvam na niskiq prozent na podpisalite se! Sled rabotata koqto be6e svar6ena ot Герб! Smqtam 4e s tazi petiziq sme osaznali ne6to,4e ne moje sled ujasnoto nasledstvo koeto ostaviha predi6nite pravitelstva,imam predvid godini nazat,ne moje koito i da doide na vlast,s magi4eska pra4ka da opravi ne6tata! Trqbva da si priznaem 4e darjavata be6e okradena i uposto6ena,absolutno beznakazano! Za koeto nie sa6to imame malko vina,za6toto vse o6te ima hora koito smqtat 4e hora kato Stani6ev i Kostov sa edno prekrasno zvete koeto bi opravilo vsi4ko! Vmesto da se zanimavat s dosieta i nai razli4ni papki,za6to ne otvorqt papkata sas sklu4enite sdelki ot Kostov ili prez mandata na Stani6ev! Dobra ideq! Nali
Re: Re:
#1031: - Re: Vseki ima pravo na mnenie! No razbirase 4e 6te e Герб,i vinagi 6te bade! Po dobre,otkolkoto takiva grajdani koito izprodadoha fabriki,predpriqtiq,i nai ve4e LUKOIL! Ti s tqh li iska6 da rabotim!
ДА ИЗЧИСТИМ КАЗАНА !!!
НЕ направи обаче нищо за здравеопазването, това аз като гражданин на България няма да му го простя, а можеше..., българите сме с много ниски доходи, а лекарствата и манипулациите са много скъпи, Бог да ни пази да сме живи и здрави....И Бог да ни пази от хора като Станишев, Костов, Ахмед Доган и Местан, задавам се въпроса, от къде я имат тази изключителна наглост, да ни съсипват токова години и сега пак да застават пред българите...Спрете се, не си ли напълнихте гушите на наш гръб, а искате още...Искам да се присъединя и към един предишен коментар за Слави Трифонов. Да, харесвам го, той беше отличен шоумен и създаваше впечатлението, че е патриот... Не мога да разбера, какво толкова му е черен Борисов, че дни наред неговото предаване беше посветено на това, колко е отвратителен той, ама колко лоши и безвъзвратни неща направи за тези три години. Не знам, дали продължават тези лозунзи против Борисов, защото спрях да гледам предаването, защото едно и също много омръзва, ама изглежда на Трифонов и "великите" му сценаристи не е, та замирисва, че може Борисов да е засегнал и предотвратил някоя лична изгода.
Re:
И аз със с теб - защото съм разумна Бълкарка , знам какво чака децата ни при едно правителство на БСП, ДСБ , и т.н. не искам да си губя времето да ги изреждам всички Д. Успех на г-н Борисов !
Re: da
podkrepiam Nasiat nai chesten i dobhr premier do sega BOIKO BORISOV
Nie v 4usbina sme sa NASIAT BOIKO
SAMO BOIKO
Stiga s tia ismamni4i komunistite
DA podkrepiam Boiko Borisov
Бате Бойко
| This discussion has been closed. |
Re:
#1034: -
http://reduta.bg/v2/article/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8-%D1%81%D0%BC%D0%B5-%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B5