Спрете гейпарада в София
Свържете се с автора на петицията
Re: Re:
Не мисля, че прегърнати или целуващи се хетеро двойки могат да се сравнят с кичозната хомо шариния и веещи се голи месища из Гей Прайда! Старая се да бъда толерантна, но когато толерантността избива на глупост, хората реагират. Също така гей общността може да си избива комплексите по-друг, доста по-малко дразнещ начин за околните...
- ГЕЙ ПАРАДИТЕ СА КРЕЩЯЩАТА ПОКАЗНОСТ НА ЧОВЕШКОТО ДУХОВНО ПАДЕНИЕ И МОРАЛНОТО СГРОМОЛЯСВАНЕ, ГЕЙ ПАРАДИТЕ СА НОСИТЕЛИ НА ВСИЧКО КОЕТО НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЧОВЕК ! ГЕЙ ПАРАДИТЕ СА ДЪНОТО НА КОЕТО СА СТЪПИЛИ НАЙ-СРАМНИТЕ И ДОЛНИ, НИЗШИ СТРАСТИ И ПРОСТАЩИНА, БРАКОСЪЧЕТАНИ С ОГРОМНА БЕЗОТГОВОРНОСТ И СЛАБОСТ, ГЕЙ ПАРАДИТЕ СА ОГЛЕДАЛО НА БОЛНАТА ПЕРВЕРЗНА ПСИХИКА НА НЯКОИ "ПРЕДСТАВИТЕЛИ" НА ЧОВЕШКАТА РАСА !! ГЕЙ ПАРАДИТЕ СА ПРАЗНИЦИ НА САТАНА, ПОБЕДЕН ДЯВОЛСКИ ВОПЪЛ НАД СВЕТЛИНАТА !!!! ХОРА СПРЕТЕ И СЕ ОПОМНЕТЕ, ДОКАТО НЕ Е КЪСНО !!!!
Съгласна съм с това, което е написано в петицията. Не виждам с какво се гордеят гейовете, че да организират и паради в своя чест. И те са хора като всички останали. Тези, които са хетеросексуални организират ли паради? Не! Защо нещо , което е толкова интимно, трябва да се излага на публичен показ и да се парадира с него?
Защото не е редно децата да виждат това и да го смятат за нормално !
Подписах петицията, защото намирам за неуместно да парадираш със нещо толкова лично,каквато е сексуалната ориентация на отделен човек.Това не е проблем на обществото,в какъвто искат да го превърнат,а на личността. Слава богу,все още мнозинството е хетеросексуално,но определено има сили,които се опитват да променят това. Този фарс,наречен претенциозно" прайд" цели отклоняване на вниманието ни от важни за нас икономически,политически и обществени проблеми.
Аз съм за категорична забрана на маркетинга и ПР-а на всички 29 типа измислени пола - обратни, обърнати, полуизвърнати и прочие . Нека правят какво им харесва насаме, под юрганите , но да бъде наказуема всякаква реклама на публични места. България и без тях е в демографска катастрофа. А и знаем силата на рекламата, особено върху невръстните. Също така сериозно да се преследват от закона всякакви форми на склоняване . Видно е , че обратните и всичките други разновидности не могат да се размножават по естествен път и те се стремят да препредават по други начини неестествените си склонности.
Едно общество, което плюе на Бога и семейството е обречено на тежко изгниване и унищожение. От здраво християнско семейство имаме нужда. Не от "толерантност".
| This discussion has been closed. |