Спрете гейпарада в София
Свържете се с автора на петицията
Re:
Забавлявайте се по клубовете. Защо трябва да правите шествия и да пропагандирате начина си на живот?
Защото, като представител на обикновенните хетеросексуални хора се чувствам дискриминиран,обиден, че се разрешава парад На греха и разврата. Господ Бог ги осъжда,затова ако сте християни ЗАБРАНЕТЕ този показен разврат и содомия. ..!
Желая да живея нормален живот не искам да ми се натрапва сексуалната ориентация на болни мозъци!
Глава 18.
22. Не лягай с мъж като с жена: това е мръсотия.
Глава 20.
13. Ако някой легне с мъж като с жена, и двамата са извършили мръсотия: да бъдат умъртвени, кръвта им е върху тях.
Re:
Не природата, а Бог създаде човека. Първо мъж и после жена. Създаде ги да бъдат едно.
24 Затова ще остави човек баща си и майка си и ще се привърже към жена си и те ще бъдат една плът.
Битие 2:24
Против съм,защото както всеки има право да вярва,да изразява мнение и т.н,но мисля,че не трябва да се прави така показно.Все едно да одобрим педофилията,кражбите и др. такива "нормални" неща.Не мисля,че като станем равнодушни и ги подкрепяме ще помогнем на някой.Не искам сина ми да гледа такива извратени и болни хора,които си мислят,че това е нормално.Съжалявам,но не мога да подкрепя.Да се обичат някъде на по-скришно място.За свободата съм,но съм против свободията.
Не желая, да занимавате подрастващото поколение с ГЕЙ ПАРАДИ. Обществото ни е затънало в беднотия и съмнителен морал. НЕ НА гейпарада.
Аз подкрепям София прайд, гей парад или както там пожелаете да го наричате. Самият факт, че такова нещо отприщва толкова ярост, показва, че, уви, все още имаме сериозни проблеми с простото приемане на другите. Мисля, че претенциите за това, че някакви хора в шарени дрешки, които ще се разходят из София (не знам какво точно си представя развинтеното ви въображение, че се случва на тези прайдове) за няколко часа в 1 (един) ден от годината е абсурдна. Също толкова абсурдно и оскърбително е твърдението, че хомосексуалните предизвикват хомофобските прояви. Гнусно и манипулативно е да се обвинява жертвата, а не насилникът
И още нещо - сексуалността е нещо лично (досега съм виждала само хетеросексуални двойки да демонстрират сексуалния си нагон, мляскайки се шумно в градския транспорт, но това е друга тема), а какво да кажем за вярата? Тя не е ли лична? А толкова ли е крехка, че може да бъде накърнена от някакъв парад?
Dixi. Не ми отговаряйте. Нямам желание да чета гадости. Останете със здраве и дано животите ви са хубави и смислени!
Поправка
Мисля, че претенциите за това, че някакви хора в шарени дрешки, които ще се разходят из София (не знам какво точно си представя развинтеното ви въображение, че се случва на тези прайдове) за няколко часа в 1 (един) ден от годината, ще оскърбят нечие религиозно или родово чувство, са абсурдни.
| This discussion has been closed. |