Против наредбата на Община Варна за домашни и бездомни животни
Свържете се с автора на петицията
Re: добра наредба .
#3: варналия - добра наредба .
O, da, sys sigurnost evropa mn 6te ni zaobi4a to4no zaradi agresiqta sre6tu jivotnite...6tom hranim romite ot na6te zaplati, za6to ne mojem da si pozvolim edin-dva priemni doma za izhvyrleni na ulicata na proizvola na sydbata doma6ni liubimci?
#3: варналия - добра наредба . Помияр си ти,копеле нещастно!
НЕНОРМАЛЕН УЛИГОФРЕН ... И КАТО СТАНАТ МНОГО ГЛАДНИ, ДАНО ИМ ПЪКНЕШ ПРЕД ОЧИТЕ И ЗЪБИТЕ ОТКАЧЕНИЯ!!!!
Re: MIXAIL GANEV
DA DOIDE NIAKOI DA ME GLOBI I SHTE VIDIM KAK SHTE SI TRAGNE.
Дано и ти стигнеш до там тогава последните дни от живота си да ги прекараш умирайки от глад. Такива като теб Господ ги съди, не аз и не някой от Общината
Re:
Тези,които са измислили наредбата ,са безумци. Вместо да се засрамят,че не са овладели популацията (не с убиване), въпреки,че са им отпуснати бюджетни пари по Програмата им за овладяване на популацията, и че хората доброволно дават от джоба си ,за да вършат работата на Общината, те измислят някакви неадекватни наредби. Идете се прегледайте,хора.
Re:
Поредната идиотщина! Вместо да е поощряваме и без друго малкото останали добродетелите у хората, опитваме да смажем напълно! Да живеят лъжците, крадците, измамниците, гъзоблизците и т.н........ Ненормална държава! Уродлива!
Re:
Re:
Аз съм против тази наредба защото нехраненето води до много по-големи проблеми.Така или иначе животни има и ще ги има и ако не ги храним те ще започнат да ровят в боклуците да ги пръскат и да носят зарази и мръсотия.Да не споменаваме и това че се образуват глутници който от глад стават агресивни и могат да нападнат някой.Затова нека се обособят места където всеки може да сложи храна разбира се далеч от учелища и т.н. и всяко живо същество да има своето място под слънцето както му е отредено.Нека не се залъгваме с тази забрана няма да намалим популацията на бездомните животни само ще ги направим озверели от глад и виновни за това.Не на забраната!!!!!
Re: Здравейте
За мен е пълна глупост това ,че не можем да храним бездобните животни . Помислете малко - ако са гладни вероятността да нападнат е по вероятна .
| This discussion has been closed. |