СПРЕТЕ УПОТРЕБАТА НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ!
Свържете се с автора на петицията
BLAGODARQ VI ...
Re:
ми що да не земете да погнете холандия например...после мое китай да погнете...абе важното е да погвате някого...хахахаха..пълна идиотщина...ти, красавец, какви точно наблюдения имаш от обединеното кралство..и как така реши, че тия дето са писали за ообединеното кралство имат наблюдения...
да земете си погнете мозъците ли първо...
хахахахах...щели били да погват...
Re:
Най-вече да се поиска съдействие от бате ви Бойко, защото той и без това се обръща към Дейвид Камерън с "Дейвид". Веднага ще го реши тоя проблем! Тая петиция няма да я подпиша. Каква е тая употреба на българските граждани? Кой ни употреби- английското правителство ли? И какво е това неправилно национално самочувствие? Не се излагайте бе! Много добре знаете, че е пълно с цигани и абсолютни леваци, на които мястото им никак не е тук.
Re: Re:
Кажи им го, защото ме вбесяват с тия тъпизми дето са ги писали #4: Bassman - Re:
ei,ne6tastnik ili ne6tastnica ia vzemi da si xodi6 na selo-golemi angli4ani stanahte.
This comment has been removed by the person who wrote it.
This comment has been removed by the person who wrote it.
ami vmesto da si pisete tuka nqkakvi prostotii zasto ne vzemete da pro4etete zakonite na tezi Kralstva zastoto ,ako gi znaete i upotrebqvate na pravilnite im mesta ste si jivurkate dobre ,KATO MENE HAYDE CAO ,A VIYE PRODALJAVAITE DA SI PISETE MNENIYATA TUKA ZASTOTO NQMATE NUJNATA SMELOST I RESITELNOST DA SE IZPRAVQTE PRED PO-SERIOZNI OTGOVORNOSTI...:)
Re: Re: Re:
DA NI kaje koye ,4e tuka ima ne trezvo mislesti hora ,a jivotinki. A ti kato si tolkova besen vzemi puskata na Bate si Boyo i parvo gramni sebe si taka ste ostanat po-malko predateli......
kakvi nabludeniya ???-jivotat mi ,i ne samo moya,ami na mnogo hora kato mene az sam s dve grajdanstva Angliisko i HollandSko v Angliya bese po-lesno ,no NL e naistina trudno .Spored tebe kakvo trqbva dase napravi ???Makar 4e ve4e nqmam nujda ot tova se podpisvam zastoto iskam Balgarite da badat uvajavani hora imam nqkakva gordost i nejelaya ,nqkakvi Evropey4eta deto hodqt s naakani gasti da unujavat RODINATA MIIII -DOSTATA4NO YASEN LI SAM ???S hora kato tebe BG ste si ostane v danoto
vmesto da si otvarqs golqmata i mirisesta ot glad usta si napani mozaka moje pak da stane 4udo i da zaraboti :)
Тази петиция е създадена от Българите живеещи
във Великобритания, повлияни от изказването на
евродепутатът Годфри Блум.
Аз не очаквам пълно разбиране от хората живеещи в България,
защото те се занимават се със своите си ежедневни проблеми.
Просто не спамете щом темата не ви касае или не ви е интересна.
Ще помоля интернет-трола от пост #4 и #5 да си намери сериозно занимание.
Щом иска да подписва "вражеската" петиция на добър час и със здраве.
| This discussion has been closed. |