Петиция за искане на ремонт на тротоарите на София
Отговор на Петицията за ремонт на тротоарите в София
тротоарите
Благодаря за информацията! Дано тази програма, колкото и скромна да е, наистина се осъществи! Нека не забравяме обаче, че в София има не само централни градски части. Кога ще се ремонтират тротоарите в останалите квартали?
Благодаря Ви и приканвам всички взели участие в подписката - да запомним, че заедно наистина можем! Да си повярваме - можем да променим много неща около себе си!
Благодаря ви за информацията и действията ви. Но, ако е възможно да публикувате информация за местата където се предвиждат ремонтните действия. И ако е възможно да се организира комисия или нещо подобно за проследяване как се извършват тези ремонти, имам предвид от нас гражданите и да се вземат навреме мерки. Злополучен пример е ремонтът на ул. Граф Игнатиев и злополуките с хора от перките на акулите покрай трамвайната линия. Не бива да се допуска повече такива грешки и контрол на контрола. Браво за иниацитивата ви и пожелавам да бъдете здрава и все така активна.
Тротоарите в София
Не знаех към кого, или към коя институция да се обърна относно състоянието на тротоарите в Лозенец, София. Преди години коварна плочка на ул. Бисер беше причината да си изкълча рамото. Не съдих общината и си понесох и болката, и разходите за ортеза. Преди два месеца подобно нещо ми се случи и на ул. Крум Попов. Нараних дясното си бедро и лявата ръка. И отново се справих сама. Смятах да се обърна към "Господари на ефира", но тях пък ги закриха. Щях да им предложа да заснемат всички улици на "престижния квартал", който е в ужасяващо състояние. По-голямата част от тротоарите са с вековен разкъртен бетон, а тези, които са с плочки, са опасни - на бабуни, полуизвадени. А за хигиената да не говорим! Улиците са зарити с боклук, дори пред големи фирми и заведения. Не знам как е поделена отговорността, но хаосът в квартала е тотален! Дано можете да помогнете!
Димитрова, Лозенец
Благодаря и успех в усилията Ви! Ако имате нужда от подкрепа може да разчитате .Сърдечен поздрав.
Благодаря за информацията. Желая ви здраве и успех във всяко начинание. Проблемът е, че и новите тротоари се правят некачествено. Плочките на тротоара на ул. Евлоги Георгиев (в отсечката между Милин камък и Крум Попов), който беше основно ремонтиран през 2014 вече са изронени. Отчайващо е. Трябва да се борим, докога така
здравейте! Изпратила съм 2 жалби до община Красно село за окаяното състояние на тротоар по улица Йоаким Кърчовски в близост до новия парк Възраждане. Отговорът и на двете беше : НЯМА ПАРИ