Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
Re:
Ами не е много нормално кафенетата и кръчмите да са най-големият отрасъл в икономиката ни!
Крайно време е 70% от тях да фалират. И стига с тия глупости, че икономиката страдала! Аз тия 50 лв. дето ги имам за харчене, ще ги изхарча така или иначе! Точа че няма да е за кюфтета, не означава, че ще изчезнат!!! Току виж някой си купил една книжка и седнал в парка да си чете и пуши - какъв по-голям кеф.
ЗА пушенето с 2 ръце! Всичко убива, не само цигарите...
Re:
Вие не сте се родил с това право. Хората които ви сервират в заведенията имат правото да не бъдат тровени. 'Заведенията' не са 'право' единствено на пушачите.
Анатоли
Re:
Жалко е,че хора заради личните си облаги застрашават здравето на 'малки'и 'големи'!!!Въпросните собственици на заведения да се замислят малко по въпроса,който касае цяла България,а не само тях самите!!!
Re:
В България има два милиона пушачи. Законите трябва да работят за всички. Аз съм против закона! Трябва да се отделят помещения за пушачи и непушачи
БИВШ дългогодишен пушач,отказал цигарите година преди законовата забрана!Отказах цигарите точно поради причината че нещо може да манипулира мен и поведението ми като цигарите,зависимостта ми към тях и тяхната индустрия................. законни дилъри.
Re: Re:
А знаеш ли колко повече чикиджии има ама не им се дава да го правят по заведенията. Това е дискриминация !
Тази забрана е дългосрочна инвестиция в здравето на нашите деца. Надявам се повече хора да използват умовете си при гласуването против отпадането на забраната, а не решението им да е продиктувано от техните слабости и пороци.
И понеже хората със здрав разум са по-голям процент, а пушачите ще ги домързи да отидат да гласуват, от този референдум ще спечели целият народ барабар с управляващите. Това е начинът да се отприщи поетапното разрешаване и на всички останали проблеми в държавата. Стига и Америка да ни подкрепи, т.е. САЩ! Все пак те са ни преките началници. Ако сме меки към цигарите, ще си останем мекотели във всичко и завинаги. А една държава-мекотело всеки ще я тъпче. По-добре е да има РЕФЕРЕНДУМ за пушенето, където всички сме компетентни, отколкото РЕФЕРЕНДУМ по въпроси, където почти всички сме НЕкомпетентни. Поне веднъж да покажем НАЦИОНАЛНО ДОСТОЙНСТВО!
| This discussion has been closed. |
Re: Не на връщането на цигареният дим в заведенията
#10: ск - Не на връщането на цигареният дим в заведенията
А ти си отвори заведение САМО ЗА ПУШАЧИ и продавай само цигари. Виж дали ще се претъпка с хора ....