Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
Re:
Хайде! Аз решавам, че не ми допада да ми дими цигарата в носа ми.. ще излезеш ли навън за да не ми пречиш или предпочиташ да те изнеса заедно с цигарата от заведението?
Re:
Когато в залата за непушачи престане да влиза дим от цигари и да вони на застоял тютюн тогава може да ми говориш за права. Не може в целия развит свят да са разбрали, че пушенето в заведения трябва да се забрани, само в нашата скапана държава да не ни е узрял мозъка за такива основни неща. Срамота е. Още едно време Тодор Колев разбра, че никога няма да ги стигнем ние белите държави и се отказа.
Re: Зали за пушене
Ако "приятелите ви" не мръзнат навън, вие ще се тровите вътре. Това е положението. Когато имаше отделни помещения за пушачи, какво се случваше? Вътре влизаха и непушачите.
за пушенето в Сингапур
Re:
Re: Re: Няма смисъл.....
Няма смисъл да обясняваш и да се хабиш.....Тези тук нито четат предишни коментари,нито чуват каквото и да било....Всички повтарят само едно и също нещо:"Вън цигарите";"Моето лично право";и тинтириминтири......И да се опиташ да им обясниш нещо или да си изкажеш своята позиция-само думи на вятъра....
Re:
Да,а ти замисляш ли се как се чувстват всички,които НЕ пушат,когато отидат на заведение и е опушено от цигари? Това не е ли дикриминация към непушачите? Аз длъжен ли съм да ви дишам помийте?
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: Предложение.
Имаш проблем с даването на направления ,защото личния ти лекар е маук(както повечето в БГ),осигуровките ти потъват също,защото някой някъде трябва да си напълни торбичката.....но това е една дъъъъъъъълга тема ,която няма да отварям точно сега.Исках да кажа ,че не може за всичко което ви хрумне да обвинявате пушачите....Не става така,ако от нещо ви боли в тази държава (а то има доста нередности за изброяване),не търсете вината само на едно място....Но защо ли говоря,така е най-лесно...да седнеш пред компютъра и да плюеш,плюеш,плюеш.
Re: Зали за пушене
Имате невероятната възможност да измислите, как да стане това!
Re: Re:
Хайде ела да ме изнесеш ,да видим как ще стане това!!!!!!!Много груби станахте всички........Много сте нервни,я запалете по една цигара!!!!
Re: ТВЪРДО НЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО
#22: yaniyakov - ТВЪРДО НЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕСъгласен с тази позиция,
Съгласен с това мнение!Пушенето по спирките е отврат.Коша за боклук е пред него,но пушача хвърля угарката на земята,нищо че вече е пометено от чистачката.Да не говорим когато пушача е дама!Прическа,червило,парфюм и...фаса на земята,без да баде загасен.
Re: Не на връщането на цигареният дим в заведенията
#10: ск - Не на връщането на цигареният дим в заведенията
ти щом искаш си уплътни дограмата със силикон,позакъди си хубаво у вас,внимавай да не вземе да ти влезе малко въздух отвън и гледай с очудване през прозореца как хората могат да живеят и без жълто по ноктите и дъх на развалено месо.Това си е твое право,но не карай мен и хората,които не искат да ти гълтат гнусните да го правят.Ти като искаш пуши с всичките си ОТВОРИ,но У ВАС!
Една цигара на ден увеличава риска от инфаркт
Една цигара на ден увеличава риска от инфаркт!!!!
За времето, през което не се пуши, не съм видял празни заведения. Не съм чул и клиентите пушачи да протестират, че не могат да пушат. Най-спокойно си излизат навън. Дори много заведения имат създадени приятни места за пушене на открито.
Абсолютни глупости са това, че хората не ходят по заведенията, защото не могат да пушат. Ако толкова им липсва цигарения дим, защо не си поддържат задимената обстановка вкъщи?! Просто цигарите се харчат по-малко сега и производителите лобират за отмяна на забраната!
ohh
| This discussion has been closed. |
Зали за пушене