Не на връщането на цигарения дим в заведенията
Свържете се с автора на петицията
Без коментар!!!
10 448 души са подписали тази петиция. Подписалите петицията са от 8 766 различни IP адреса.
Re: Без коментар!!!
#477: псевдоним - Без коментар!!!
ми представи си че от моя комп са подписали петицията майка ми, баща ми, брат ми, сестра ми, леля ми, чичо ми съседите отдолу, щото компа им е на ремонт и т.н.
Не на връщането на цигареният дим в заведенията
Re:
#450: собственик на заведение -
Защо не напишеш името на заведението за да знаем къде не сме добре дошли или наистина се притесняваш, че може да ни изгубиш като клиенти. Дори може да направиш нещо като афиш с мъдрите си мисли и да го лепнеш на входа на заведението си за да може оборота ти стремглаво да тръгне нагоре :)
Re:
Аз съм твърдо против връщането на цигарения дим в заведенията. Бизнесът губел много, пушачите били ощетени. А пита ли някой как се чувстват непушачите когато влизат в заведение цялото опушено и после излизат миришещи на цигани? Пита ли някой непушачите дали не са дискриминирани, когато бизнеса прави две зали (ако въобще направи две) и залата за непушачи не е отоплена зимата или сервитьорката не идва поне 30 мин или пък може и осветление да няма даже. Аз лично съм свидетел на такива неща, когато е имало две зали за пушачи и непушачи. Тогава непушачите бяха ощетени. Бизнесът не прави нищо за непушачите както трябва, затова няма право да има претенции. Във всяка цивилизована държава след забраната е имало сътресения в бизнеса, но после нещата са си идвали на мястото и хората отново са тръгвали по заведенията дори и да не може да се пуши, защото в заведенията хората не ходят само да пушат!
Ivo
До автора на тази петиция мога да кажа само едно - С какво право искате да наложите на свободни хора какво да правят? Ако утре прокарат закон какво ВИЕ не може да правите в собствения си дом?
Re: ТВЪРДО НЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО
#22: yaniyakov - ТВЪРДО НЕ НА ТЮТЮНОПУШЕНЕТО
Абсолютно правилно - да се забрани и по улиците, както е в много европейски страни. Да не би да им се е сринала държавата? Тежко и горко на бизнеса ни, ако само от циагрите зависи! Улиците са превърнати на пепелници, дори в детските пясъчници им фасове - с това ли трябва да играе детето ми?
Re: Ivo
Много грешно разбираш демокрацията, това не е ограничение на свободата. Ми дай тогава да притестираме срещу забраната за производство на ядрено оръжие?! По твоята логика всеки може да решава да произвежда или не за да не се нарушава свободата на избора...Я стига - за твое сведение - във Финландия можеш да се оплачеш и от съседа си,който пуши на терасата и ти смърди!
Твърдо не на тютюнопушенето !
Не на връщането на цигареният дим в заведенията
Re:
А защо трябва да нарушавате моите права да не вдишвам издишания от вашите дробове отровен пушек?
Затвоpено заведение
Предложение
| This discussion has been closed. |
Re:
#450: собственик на заведение -
Кое е заведението ти? Искам да дойда и да се изкензам на някоя от масите му. Само не си мисли да ми ограничаваш правата като ме спираш.